Hogyan "tanítgassam" a 14 hónapost?
15 hónapos a lányom.Tudja hol van az orra,a fülét és vállát keveri,tudja a fejét és a pocakját, meg a szemét, de azt félek tőle kérdezni mert nyomkodni kezdi azonnal:).18 hós státuszon kérdés ,hogy fel tud e sorolni legalább 5 testrészt, szóval nem vagytok lemaradva egyáltalán.Én csak sokszor mondom neki, hogy mi micsoda és meg szoktam simítani azt a testrészét.De egyenlőre csak a fej,pocak maradt meg benne.Láttam mondókát is, de nem mentettem le és azóta sem találtam rá:/ Macin szoktunk ,,gyakorolni" :)
DE aki azt mondta, hogy 14 hónaposan már tudnia kéne az nagyon el van tévedve.
Amúgy 16hos statuszon volt nálunk az a kérdés h tud e integetni. Szóval nem tanulta meg későn a fiad.
Az én fiam 13honaposan kezdett integetni, meg mutogatni. Azzal volt elfoglalva h járni tanult. Az agy nem képes minden fejlődésre egyszerre így valamit mindenképpen később vagy előbb kezd egy baba. Míg a másik fordítva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!