Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A párom 5 éves fia vele...

A párom 5 éves fia vele alszik, én nem alhatok velük, nem engedi a gyerek. Mit tegyek/tegyünk?

Figyelt kérdés

A párom előző házasságából van egy 5 éves fia. Ő neveli a gyereket, mert az anyja kb lemondott róla.

A kisgyerekkel jól kijövünk, viszont fél év után sem engedi, hogy ott aludjak az apjával. Nekem másik szobába kell mennem.

Az elején elfogadtam, hisz persze féltékeny a gyerek. De ez most már kezd kicsit zavarni....

Szerintetek mi a teendő?

Van külön szobája, de az apjával akar mindig aludni.

Mi nem élünk együtt, de sokszor vagyok ott.

2019. jan. 5. 12:17
1 2 3 4 5
 41/46 Andi80018 ***** válasza:
42%
Én a párod helyében legalábbis én ezt tenném ilyen esetben, elvinném gyerek pszichológushoz, aki tényleg jó is. Ez egy elég nehéz, kényes szituáció, biztos szakember segítségét kérném, nagyon sok mindenre rá tud világítani. Még akkor is elvinném, ha látszólag minden rendben van. Biztos ami biztos, ráadásul tuti mondana valamit erre a dologra is.
2019. jan. 11. 13:26
 42/46 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta, kérdező?
2019. ápr. 30. 09:54
 43/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem vittük sehova a gyereket, egyre inkább közel engedett magához. Jobban szeret, mint az anyját. Tudja (ő mondta), hogy többet törődök vele, mint az anyja.

Már köztünk alszik. Nincs hiszti, ő kéri, hogy együtt aludjunk és mellette legyek. 😍

Köszönöm a segítségeteket!

2019. máj. 9. 08:17
 44/46 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megszeretett. De majdnem iskolás, le kellene szoktatni az együtt alvásról....
2019. máj. 9. 08:20
 45/46 anonim ***** válasza:

Jajj, de jo! Jo ezt olvasni! 😊

Feltem, mikor megnyitottam a kerdest, h azt fogom olvasni, h szetvaltal az apukaval....

Szep lassan sinen lesz minden, csak hagyjatok neki idot, ahogy most is tettetek! ❤️

Eljon az ido, mikor kerni fogja a kis privat teret is!

2019. máj. 9. 10:17
 46/46 A kérdező kommentje:

Persze sulira külön ágy lesz meg szoba!

De egyelőre örülünk, hogy egy család lehetünk normálisan. :)

2019. máj. 9. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!