A párom 5 éves fia vele alszik, én nem alhatok velük, nem engedi a gyerek. Mit tegyek/tegyünk?
A párom előző házasságából van egy 5 éves fia. Ő neveli a gyereket, mert az anyja kb lemondott róla.
A kisgyerekkel jól kijövünk, viszont fél év után sem engedi, hogy ott aludjak az apjával. Nekem másik szobába kell mennem.
Az elején elfogadtam, hisz persze féltékeny a gyerek. De ez most már kezd kicsit zavarni....
Szerintetek mi a teendő?
Van külön szobája, de az apjával akar mindig aludni.
Mi nem élünk együtt, de sokszor vagyok ott.
Sziasztok!
Nem vittük sehova a gyereket, egyre inkább közel engedett magához. Jobban szeret, mint az anyját. Tudja (ő mondta), hogy többet törődök vele, mint az anyja.
Már köztünk alszik. Nincs hiszti, ő kéri, hogy együtt aludjunk és mellette legyek. 😍
Köszönöm a segítségeteket!
Jajj, de jo! Jo ezt olvasni! 😊
Feltem, mikor megnyitottam a kerdest, h azt fogom olvasni, h szetvaltal az apukaval....
Szep lassan sinen lesz minden, csak hagyjatok neki idot, ahogy most is tettetek! ❤️
Eljon az ido, mikor kerni fogja a kis privat teret is!
Persze sulira külön ágy lesz meg szoba!
De egyelőre örülünk, hogy egy család lehetünk normálisan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!