A párom 5 éves fia vele alszik, én nem alhatok velük, nem engedi a gyerek. Mit tegyek/tegyünk?
A párom előző házasságából van egy 5 éves fia. Ő neveli a gyereket, mert az anyja kb lemondott róla.
A kisgyerekkel jól kijövünk, viszont fél év után sem engedi, hogy ott aludjak az apjával. Nekem másik szobába kell mennem.
Az elején elfogadtam, hisz persze féltékeny a gyerek. De ez most már kezd kicsit zavarni....
Szerintetek mi a teendő?
Van külön szobája, de az apjával akar mindig aludni.
Mi nem élünk együtt, de sokszor vagyok ott.
Apa tesz valamit ellene, vagy a gyerek a főnök? Mondjuk, ha miattad lesz kipaterolva a szülői ágyból, akkor tuti a háború.
Amit én tennék jelen helyzetben, az a szakítás.
Sajnos nagyon a gyerekre hagy mindent.
Már próbálta rábeszélni a kicsit, hogy én is itt aludjak mellettük. De kitört a hiszti...és így inkább hagytuk a dolgot.
hűha.. nem irigyellek.
Csak az apa az aki ezt a helyzetet megoldhatná, de amig ő nem âll a sarkára, addig ez igy is lesz..
Én elfogadnám a helyzetet. Sztem hatalmas törés egy gyereknek, hogy anya elhagyta, és apa is inkább az "idegen nénivel" akar aludni. Ha sikerül vele jó és mély kapcsolatot kialakítani, előbb-utóbb úgyis odaenged. Ha pedig érzelmileg is rendbe jön, és idősebb lesz, ő fog akarni külön aludni.
Egy ilyen helyzetben a gyerek igénye fontosabb, mint a tied.
Nyilván a gyerek az első.
Jó a kapcsolatunk, szeret velem játszani, hallgat rám, szeret kettesben lenni velem, sokszor hiányol.
Egyedül az alvás okoz gondot. Megértem őt is persze!
Ugyanakkor egy normális párkapcsolatban együtt szoktak aludni a felek, hiányzik ez.
Nem vagyok önző, nem erőltetem a dolgot.
Csak kíváncsi lennék, van e vmi ötlet v tanács ez ügyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!