2,5 éves lányom evésével nagyon meggyűlik a bajom, születése óta. Ennyi ideget nem bírok már lenyelni, minden nap elölről kezdődik, már komolyan meg fogok bolondulni. Nagyon sok türelem kell hozzá, nem tudom hogy lehetne ezt megoldani. Én rontok el valamit? Vannak még itt rossz evők anyukái?
Tegyél elé sokféle ehető dolgot,majd ő kiválasztja, mi kell. Erre mondják, hogy olyan még nem fordult elő, hogy egy gyerek éhen haljon, ha egyébként van a környezetében ennivaló.
2019. jan. 4. 17:36
2/12 A kérdező kommentje:
Ellene ő két falattal délig, akkor megint teleinná magát, vagy két kanál levessel megint kibekkelné estig, akkor meg szintén két falat valamiből és kész is a nap. :( Borzasztó hogy nincs étvágya. Nem csak időszakos, ez születése óta így van, nagyon nagy feladat hogy egyen rendesen, ne fogyjon, stb.
2019. jan. 4. 17:48
3/12 anonim válasza:
Szia! A battyam ugyan ilyen volt. Neki a gyerekorvos mar etvagygerjesztot irt fol h egyen. Mikor oviba kerult ott lett hatalmas valtozas, mert ott mindent megevett. Kitartast!
2019. jan. 4. 18:04
4/12 anonim válasza:
Ne aggódj, az én fiam is ilyen volt. Most meg gyakorlatilag túlságosan is jó súlyban van és elég sokat eszik. Az oviban amikor beírattuk napközibe, ekkor volt kb. 5 éves, akkor kialakult nála egy rend, mármint étkezés terén, akkor kezdett el rendszeresen enni, korábban tök mindegy, hogy mit csináltunk, alig akart enni, onnantól fogva viszont nem volt gond az evéssel. Most ott tartunk, hogy néha le kéne zárni a hűtőt. :)
Szóval ha fejlődik rendesen, akkor nem kell aggodalmaskodni. Én is azt csináltam egyébként, de rájöttem, hogy tök felesleges volt. :)
2019. jan. 4. 18:05
5/12 anonim válasza:
Magyar hozzataplalasi szokas ...
Gondolom edeseket evett eloszor, itt az eredmenye.
2019. jan. 4. 18:22
6/12 anonim válasza:
Utolso amig nem tudsz semmit addig mit okoskodsz? Gondolkodj az iskolaba v a munkahelyeden az nem art meg. Ha nem tanacsot v tapasztalatot irsz minek jarsz ide osztani az eszt?
2019. jan. 4. 20:16
7/12 anonim válasza:
Rejtve marado etelallergianak lehet ilyen tunete. Sajnos tesztelni ezt nehez, mert Prick-et meg nem csinalnak, a vervetel eredmenye meg siman lehet fals negativ is. Gasztroenterologusnal voltatok mar?
2019. jan. 4. 20:37
8/12 anonim válasza:
Fiam is ilyen.hust sem akar enni. Mégis hízik. Én ugyanilyen voltam. Allandoan válogattam. Mégis felnőttem es egeszseges vagyok. Nyugi majd kinovi.
2019. jan. 4. 21:08
9/12 anonim válasza:
Persze 5-ös, tudjuk hogy külföldön még a car is illatos, bezzeg itthon... csak azt tudnám, akkor miért itt éled ki magad.
Tényleg érdemes lenne elmenni egy kivizsgálásra. Vérképet néztek már? Gasztrón voltatok?
Nekünk sajnos nem hozta meg az étvágyát a közösség sem, de a probiotikumkúra szokott segíteni.
2019. jan. 4. 21:37
10/12 anonim válasza:
A fiam is ilyen, de csak itthon. A bölcsiben a falka szellem miatt simán eszik mindent.
A lányod már jár közösségbe? Ha nem, lehet majd oviban ez nálatok is így lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!