Kikészít a 15 hónapos gyerekem. Másnak is ennyire szófogadatlan? Mivel tudnék rá hatni? Folyamatosan csak a "bajt" keresi,1 percig nem képes SEMMIVEL sem játszani, max a tiltott dolgokkal.
Tiltott dolgok: mosogatógép nyomkodás, sütőüveg csapkodás, üvegpüffölés, konnektor nyalogatás, radiátor tekerőn logaszkodás.
Folyamatosan csak ezeket csinálja, semmi egyéb nem érdekli, semmi más nem köti le, kb. 2 hónapja tart ez az időszak nála.
Lekeríteni sem tudom, mert egyben a konyha-étkező-nappali.
A nem-et egyszerűen nem érti, nem foglalkozik vele, inni is csak úgy tudok, ha a járokába teszem, mert annyi ideig nem lehet egyedül hagyni, mert rögötn olyat csinál, amitől a hajam égnek áll.
Mondtam már neki szépen, hangosan, halkan, egyszerűen nem fogja fel, hogy nem szabad.
Ez az egyik legnehezebb idoszak, eltarthat akar 2 eves koraig is. Addig orulj, amig tudod jarokaba tenni, az enyem 15 hosan mar kimaszott belole. Bébikarámmal mondjuk szerintem el tudnad keriteni a konyha reszt.
Adj neki olyan "jatekokat" amivel rosszalkodhat...pl muanyag edenyt, merokanalat, zoknikkal teli kis zsákot amiből kipakolhat. Engedd h szettepjen egy ujsagot, papirzsepiket, 1 guriga wcpapirt. Csak vigyazz nehogy szajaba vegye.
Ezt az idoszakot nagyon nehez atveszelni, en is tiszta ideg voltam vegig :( Kitartas.
Konyhat sajnos nem tudjuk elkeriteni sehogy. Ismerjuk a babakaramot, de nem lehet kivitelezni. A lepcsohazban is bizronsagi racs van, azt is rangatja, de azzal kart nem csinal.
Konektorok be vannak "dugaszolva" es szigszalaggal is le vannak ragasztva a lentiek.
2 évesem ugyanezt csinálja.
Nem egyformák a gyerekek, a nagy lányom ennyi idősen simán elvolt egy helyben.
Hát a húga meg pont nem ilyen, ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!