Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova tegyem a gyereket szünete...

Hova tegyem a gyereket szünetekben?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves, eddig itthonról dolgoztam, de ezután be kell járnom irodára, és párom is dolgozik. Nagyszülők által sincs segítség, és más jellegű sem. Kíváncsi lennék, mások hogyan oldják meg, ha szünet van az oviban, és otthon kellene maradni valakinek. Babysitteren kívüli megoldás érdekelne, ha létezik.
2018. okt. 4. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
oviban mindig van ügyelet,őszi szünet nincs is az ovikban csak téli szünet ,akkor veszed ki szabijaidat.ovit könyebb megoldani
2018. okt. 6. 05:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Valószínűleg akkor másik oviba vihetem nyáron, erre rákérdezek majd, sajnos pároméknál akkor van főszezon, majd valahogy vegyítem az ötleteket ;)
2018. okt. 7. 08:53
 13/17 anonim ***** válasza:

12

Főszezon ide vagy oda, 7 nappal törvényileg ő rendelkezik a szabadságából. Nem csak a nő gondja és felelőssége a saját gyereke.

2018. okt. 7. 09:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Biztosan le leszek pontozva, de akkor is leírom. Az óvodában nincs sok szünet. Ennyi pihenésre minimum szüksége van egy ilyen kicsi gyereknek. Nem járhat szünet nélkül egész évben oviba. Annyira ki fog merülni, hogy majd akkor maradsz vele otthon betegség miatt.

Az meg a másik, hogy ti nem szeretnétek vele egy kis időt eltölteni? Esetleg nyaralni, kirándulni? Tudom, hogy nehéz, de ezt a szülőknek meg kell oldani.

2018. okt. 7. 13:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Hogyne szeretnék vele lenni! Nem is írtam sehol, hogy nem fogunk szabit kivenni, de az sem végtelen. És a szabin kívül nincs, aki vigyázna rá.
2018. okt. 9. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért azzal csak tisztában vagy, hogy több a szabadságotok, mint az ovis szünetek összesen. Tehát nagyon nem úgy tűnik a kérdésből, mintha erre akarnátok áldozni a szabitokat.
2018. okt. 9. 20:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem állami óvodába jár, szóval nincs igazad.
2018. okt. 10. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!