Ti hányszor hagyjátok "magukra" a gyereket pl. egy héten? Más felugyeteben?
Egyik ismerősöm folyton "lepasszolja" szerintem a gyereket.
Most 14 honapos a gyerek, de egy héten mondjuk egyik nap bébiszitter vigyáz rá délelőtt, utana ő lefekteti, aztan ferje hazajon, ő foglalkozik vele 3 órát. Addig a no pihen... Másnap meg délután négytol hétig egyik nagyszulo vigyaz ra, következő nap a masik nagyszulo...
Egy héten tuti hogy háromszor négyszer több órára odaadja masnak a gyereket.
Én most fogok szülni pár napon belul, de el nem tudom képzelni ezt hogy allandoan otthagyjam a gyereket masra...
Valamelyik nap elmentunk egyutt vasarolni egy auchanba, addig is bébiszittert hivott a gyerekhez. Minek? Én vinném magammal mindenhova.
Az ismerősöd jól csinálja, és a gyereknek is jót tesz, szocializálódik.
Az anyaság nem egyenlő azzal, hogy mindent egyedül csinálsz, és nem pihensz. Mégis milyen alapon rovod fel másnak, hogy az apja foglalkozik a gyerekkel, amíg az anya pihen? Milyen alapon ítélkezel mások életmódja fölött?
Persze, nem azt mondom hogy nekem nem kell majd egy-egy szabad este, amikor randizunk a férjemmel.
De azért ezt egy kicsit soknak tartom.
Meg hát az ember akarta a gyereket elvileg. Rajta meg azt látom hogy nyűg neki...
Meg sem szulted de mar tudod a frankot?
Majd ha ejjel-nappal a gyerekrol szol az eleted rajossz, hogy milyen jo, ha mas atveszi par orara. Az ilyen "nem hagyom ott masnal" tipusu anyak jutnak el oda, hogy 2-3 evesen mar csak ordibalni tudnak a gyerekukkel, vagy lexarjak az egeszet es viszik a dackorszakos, tiltakozo, uvolto gyereket mindenhova. Milyen szep is az mikor zeng az egesz aruhaz, utca, parkolo, mert ugyan Pistike jatszhatna tok nyugodtan a nagyijanal, ehelyett az anyja megis hurcibalja magaval olyan izgalmas programokra mint posta, bolt, hivatalok stb.
Én nem nagyon engedem ki a picinket a kezemből, még csak 1 éves.Kétszer vigyázott rá a nagymama 2-3 órát mikor orvoshoz mentem.De pld már látom a saját gyerekemen, hogy kell másnak is körülötte lennie. Pld most a saját nagyszüleivel is órákig tart összebarátkoznia ha eljönnek vagy mi elmegyünk hozzájuk, mert minden második hétvégén találkoznak és nem ismeri fel őket vagy csak egyszerűen azt szokta meg, hogy anya,apa meg ő és senki más.Szerintem ez nem jó.Úgyhogy mi most tervezzük, hogy megkapja a nagymama néha hétvégente fél napra.
Náthaszezonba pld nem vinném el magammal egy bevásárlóközpontba, nem beszélve arról, hogy neki nagyon unalmas program volna vagy mivel barátnőd gyerkőce már gondolom tud járni mást se csinálna mint szaladgálna utána fel alá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!