Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hányszor hagyjátok "magukra...

Ti hányszor hagyjátok "magukra" a gyereket pl. egy héten? Más felugyeteben?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm folyton "lepasszolja" szerintem a gyereket.

Most 14 honapos a gyerek, de egy héten mondjuk egyik nap bébiszitter vigyáz rá délelőtt, utana ő lefekteti, aztan ferje hazajon, ő foglalkozik vele 3 órát. Addig a no pihen... Másnap meg délután négytol hétig egyik nagyszulo vigyaz ra, következő nap a masik nagyszulo...

Egy héten tuti hogy háromszor négyszer több órára odaadja masnak a gyereket.

Én most fogok szülni pár napon belul, de el nem tudom képzelni ezt hogy allandoan otthagyjam a gyereket masra...

Valamelyik nap elmentunk egyutt vasarolni egy auchanba, addig is bébiszittert hivott a gyerekhez. Minek? Én vinném magammal mindenhova.

2018. szept. 30. 08:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk nagymama jött át hozzánk és vitte őket babaként még alva sétálni, később játszótérre, amíg dolgoztam. Ez kb. 5x2-3 óra volt hetente, kivéve, ha betegek voltak vagy esett az eső... mellesleg még két ügyfél és határidő között ebédet is kellett virítani, amire hazaértek, szóval elég kaotikus időszak volt. Vásárolni kisbolton túl sosem vittük őket babaként, megoldottuk apával.
2018. szept. 30. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Heti 5 napot munka miatt, nagyszülei mennek érte az oviba utána 17:30ra megyek érte. Az apukája kamionos így ő nem tud vigyázni rá
2018. szept. 30. 11:44
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Minden hétvégén mamánál vannak pici koruk óta. Szeretnék ott lenni én pedig kicsit pihenek így sokkal nyugodtabb vagyok. Nincs ebben semmi rossz szerintem. Hiszen egy család vagyunk.
2018. szept. 30. 13:15
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Az óvóda kötelező 14-es.
2018. szept. 30. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
15ös, hiába töröltettétek a választ. Igen kötelező, NAPI 4 ÓRÁBAN. Nem 8-16 ig...
2018. szept. 30. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Az én szememben meg az ilyen nem férfi, mint te 59%os! 😉
2018. szept. 30. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:

És szerinted mi jó lett volna abban a gyereknek, ha elviszitek magatokkal az auchanbe? Én még nem láttam kisgyereket, aki élvezte volna a nagybevásárlást.

Azt meg végképp nem értem, hogy miért "lepasszolás" szerinted, ha apu foglalkozik a gyerekkel.

2018. okt. 1. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:

5 éves a lányunk,mióta megszületett ahhoz szoktattuk hogy mással is ellegyen,tudatosan, mert mi szülők ugye dolgozunk, ha beteg vagy bármi más probléma adódik és mi nem tudunk azonnal ott lenni, akkor bárkivel jol érzi magát. Heti 3x alszik a nagyszülőknél,vagy nagybácsiknál, keresztszüleinél.Mi pedig kikapcsolódunk apukával, vacsizni megyünk,vagy barátokkal tartunk kis beszélgetős estét.

A lányunk ha hazajön mindig boldogan meséli hogy kinél mit csinál,uj élményekkel teli tér haza.Mindenki boldog,és k.rvár@ leszarom ki mit gondol rólunk! :D

2018. okt. 1. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!