Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha erkölcsi okokból bojkottált...

Ha erkölcsi okokból bojkottáltok boltokat, cukrászdát vagy üzletet, hogyan mondjátok el a gyereknek, miért nem mentek be?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, hogy pl. CBA, Daubner, Mr. Funk. Nem mondanám, hogy ezek nem finomak, mert ez nem igaz. De a kisgyerek nem érti, mi a baj ezekkel, az igazat sem kezdhetem el kifejteni szegénynek.

Hány éves kortól mondanátok meg az igazat?

Aki nem bojkottál, annak nyilván a válasza nem értelmes.

2018. szept. 10. 07:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Árulja már el valaki, hogy mi az ERKÖLCSI gondja ezekkel!
2018. szept. 10. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
# valami nagyzolás, ami rohadtul senkit nem érdekel, főleg egy gyereket.
2018. szept. 10. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Bocsi lemaradt, a 11 esnek ment az elozo
2018. szept. 10. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Aki nem bojkottál, annak nyilván a válasza nem értelmes.

Szerintem meg te nem vagy értelmes. Attól, hogy valaki vásárol ezeken a helyeken, még lehet okos ötlete arra, hogyan tálalná, ha mégse.

2018. szept. 10. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
az a baja, hogy kormányoldali érdekeltség az összes.
2018. szept. 10. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megmondható neki az igazság.
2018. szept. 10. 15:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De akár pl azt is mondhatod, hogy pl esetleg amennyibe kerül nem érzed a minőséget, ha ez pl helytálló
2018. szept. 10. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:
27%
Mi a baj ezekkel? Mi az igazság?
2018. szept. 10. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Maximum az ott dolgozokkal tolsz ki. Eleg sunyi kis "bosszu", raadasul semmi ertelme sincs. Inkabb magadban tisztazd, hogy igazabol mit akarsz elerni ezzel. A Daubner konkretan a legjobb cukraszda, a fankos helyet nem ismerem, de ha a szines fankok megtetszenek a gyerekemnek, nyilvan nem fogom elkezdeni baromsagokkal tomni a fejet h elmenjen az etvagya. A cba-t en sem szeretem, de ha az esne utba, oda mennek, nem rancigalnam a gyereket egy kilometerekkel tavolabbi boltba. Ez tipikusan az a helyzet h jo dolgodban mar azt sem tudod mi bajt keress a vilagban.
2018. szept. 11. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!