Tudnátok példákat írni, hogy melyik mesében van kifejezés: esztétikai, érzelmi, erkölcsi, értelmi nevelésre? Óvodapedagógia szak.
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 13:26
1/6 anonim válasza:
A mesékben nincs ilyen kifejezés. Maximum ezekre tanítanak. Fogalmazd át a kérdést, így nincs értelme.
A klasszikus és a népmeséket nézegesd egyébként.
2/6 anonim válasza:
3 kismalac és a farkas pl.Esztétikai:hàzak kinézete,érzelmi: kismalacok összetartàsa,ez lehet erkölcsi is egyben,értelmi:házak anyaga-erõsebb ház. De könyörgöm ezek szinte bàrmelyik mesére ràhúzhatóak. Ha már itt elakadsz a tanulmányaidban......
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! 2. válaszoló főleg neked, hasznos volt, de megjegyzéseket nem kellene tegyél szerintem! 100an vagyunk az évfolyamon, és egyikőnk sem tudtunk konkrét példát mondani, bár sejtettük/sejtjük miről van szó, de így ahogy te leírtad konkrétan egyikőnk sem tudtuk! Nem vagy most benne, nem tudod mi van stb....és ne fírtasd a tanulmányaimat, nem tudod te hány tantárgy van még ezen az egyen kívül és milyen jegyeim vannak stb...és különben is a kérdésre kell válaszolni ezen az oldalon én úgy gondolom....de azért köszi még1x!
2016. márc. 28. 17:20
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, én viszont tudom. Gyakorlatvezető vagyok. :) Nem véletlenül írtam, hogy fogalmazd át, akkor több választ kaphatsz, amiben konkrétum van. De azt továbbra is úgy gondolom, hogy neked kellene megoldanod, második is erre célzott szerintem.
5/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Khm...PONTOSAN tudom h hány tantárgy van. Nem ismeretlenül írok, hogy lealacsonyítsam a ped.képzést! :D Azért is írtam, hogy szedd/szedjétek össze magatokat. Pláne ha kifogtok egy olyan tanárt/gyakorlatvezetõt! EZ MÉG TÉNYLEG nem a nehéz tananyag.Hidd el nekem!!!!
6/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Igazad van abban hogy a kérdésre kell válaszolni. Ezért bocsi. Úgy látszik én is kötekedõ lettem, pedig ezt nem szeretem másokban.
Másik példa: Szépség és a Szörnyeteg
Érzelmi: feláldozná magát az apja helyett a legkisebb lány. Ez egyben erkölcsi is, mert miatta történt meg a baj. Esztétikai:rózsa- nem biztos, hogy a dràga, giccses dolgok szebbek, értékesebbek.Értelmi:sokat költesz-eladósodsz vagy be kell tartani az ígéreted, vagy a következményekkel is számolnod kell....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!