Ez vetélésnek számít? Vagy mi a helyes kifejezés?
Persze, hogy vetélés.
Mostanában hallom, hogy kémiai terhesség, de az is csak egy szebb szó a vetélésre.
Ha pozitív teszted volt, akkor megtapadt a megtermékenyített petesejt, és a szervezeted hcg hormont kezdett termelni. Ettöl lett pozitív teszt. Majd valószínü elhalt vagy levált a petesejt, vagy is megszakadt a kapcsolat köztetek, így nincs többet hcg hormon, a tesz negatívat mutat, az orvos már nem lát semmit. Ha még nem volt menzeszed akkor a következö elég erös lehet és akár görcsösebb is.
Sokan azt mondják, hogy nem, hiszen lehet, hogy csak zygota volt, vagy előébrény, vagy ébrény. Nagyon-nagyon sok megtermékenyülés végződik kilökődéssel. Ilyen alapon minden nőnek van évente 1-2 "vetélése".
Ezért vannak sokan az ellen hogy már nagyon korán nézegessék a babavárók hogy mikor mi történik a szervezetükbe, mert az ilyen, teljesen természetes dolgokat is sikertelenségnek (vetélés) élik meg, ami nem segíti őket, sőt ront a lelkiállapotukon.
Az, hogy ezt ki minek gondolja .. egyéni beállítottság és még sok minden kérdése.. annyira határeset, hogy -szerintem- elfogadható mindkét állítás.
6. és 8.: Így igaz. Hivatalosan nem az.
Meg szerintem lelkileg se jó, ha ezt valaki annak veszi.
7. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!