Ez vetélésnek számít? Vagy mi a helyes kifejezés?
Figyelt kérdés
Ha nem jön meg a menzesz, pozitív több teszt, vannak tünetek, de aztán elhalványodik a teszt, elmúlnak a tünetek és az orvos sem lát már semmit. Ez vetélésnek számít?2015. márc. 25. 09:06
11/13 A kérdező kommentje:
Nekem lelkileg jobb azt mondani, hogy elvetéltem. Azt mégsem mondahatom maganak, hogy semmi sem történt, mikor tudom, hogy terhes voltam, több pozi tesztem volt, szédültem, hánytam, stb...
2015. márc. 25. 10:16
12/13 anonim válasza:
Nézd, mondani mondhatod, de ezekben a dolgokban a szakzsargon kénytelen határt húzni. Ez nők millióival fordul elő, természetesen a csalódottságnak és szomorúságnak nem fokmérője, hogy kémiai terhességnek hívod vagy vetélésnek. Nincs jelentősége.
13/13 anonim válasza:
Az orvos azt mondta,hogy van ez a kifejezés "hogy kémiai terhesség" de ez csak a nők lelkének jobb így,mert ez ugyanolyan terhesség, valami elindult de abbamaradt!
Nekem nincs papírom róla,hogy terhes voltam, csak annyi áll rajta,hogy nagyobb a méhem és menstruációszerű vérzés van, de és azt mondom ,hogy, vetélés volt, mert erős pozitív tesztem volt, tüneteim, majd nagyon erősen darabosan véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!