Miért vállalnak mostanában ilyen sokan kis korkülönbséggel gyerekeket?
Mert a magyar anyák nem akarnak dolgozni és ez jó ok az otthon maradásra. Mindenki arra fogja hogy a kis korkülis tesók mennyire iiimádják egymást de elárulom, a nagyobb különbségesek is szóval ez jó ürügy.
Amúgy én frászt kapok azoktól akik sorozatszülnek 3-4 gyereket aztán nyafognak hogy "nincssegííccség nincsééénidő"..
Itt nem a sorozatszülésről volt most szó, hanem a két gyerekről.
Nem látom a különbséget munka terén, ha vki 4 évet van otthon ( 2x2) vagy ha egyszer 2 és 2 -3 év múlva még 2-t....Az összes többi 30 at meg végiggürizi :)
Ez nem egy újkeletű dolog: nagypapám 1925-ben született, öccse 1926-ban, és csak ketten voltak testvérek. Tehát akkor is volt kis korkülönbség.
Amúgy megint a szokásos sztereotíp kommentek: mert nem akarnak dolgozni. Ha valaki nem akar dolgozni, akkor pont, hogy nem kis korkülönbséggel vállalja a gyerekeket, hanem 3-3,5 évente, hogy minél többet lehessen otthon. Nekem személy szerint 5 év alatt született 4 gyerekem, mindössze 6 évet voltam velük itthon. Igaz, nem jártam a gyakorira panaszkodni, hogy milyen nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!