Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért vállalnak mostanában...

Miért vállalnak mostanában ilyen sokan kis korkülönbséggel gyerekeket?

Figyelt kérdés
2 év a korkülönbség a gyerekek közt, még mindkettő otthon, anyuka meg hulla fáradt. Mi értelme ennek?

2018. szept. 8. 10:12
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
És még egy ok, hogy még nem akarom, mert a fiam majdnem koraszülött lett. 26-29 hét között kórházba feküdtem és utána is itthon is végig már feküdnöm kellett. Jó persze nem biztos, hogy másodikkal is igy lenne, de ha mégis akkor el se tudnám rendesen látni a kisfiamat.
2018. szept. 8. 13:45
 22/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha pár évet vársz, akkor se fogod tudni ellátni a gyereket, ha ne adj isten feküdnöd kell megint...
2018. szept. 8. 14:00
 23/26 Kitti85 ***** válasza:
78%
Két fiam között 1,5 év van és szuper tesók isteniket játszanak együtt. Persze viták is vannak de hol nincsenek. Utánuk 3,5 évre jött a kislányunk, egy évet vártunk rá. Nem lóg ki ő sem a sorból imádja a két bátyját. A legkisebb 2 hetes ìgy a két kicsi között 22 hónap van. Most a nagy 7 lesz, utána az öccse 5, a lányka 2 lesz és a picúrka :)
2018. szept. 8. 14:01
 24/26 anonim ***** válasza:
26%

Mert a magyar anyák nem akarnak dolgozni és ez jó ok az otthon maradásra. Mindenki arra fogja hogy a kis korkülis tesók mennyire iiimádják egymást de elárulom, a nagyobb különbségesek is szóval ez jó ürügy.

Amúgy én frászt kapok azoktól akik sorozatszülnek 3-4 gyereket aztán nyafognak hogy "nincssegííccség nincsééénidő"..

2018. szept. 8. 15:11
 25/26 anonim ***** válasza:
66%

Itt nem a sorozatszülésről volt most szó, hanem a két gyerekről.

Nem látom a különbséget munka terén, ha vki 4 évet van otthon ( 2x2) vagy ha egyszer 2 és 2 -3 év múlva még 2-t....Az összes többi 30 at meg végiggürizi :)

2018. szept. 8. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy újkeletű dolog: nagypapám 1925-ben született, öccse 1926-ban, és csak ketten voltak testvérek. Tehát akkor is volt kis korkülönbség.

Amúgy megint a szokásos sztereotíp kommentek: mert nem akarnak dolgozni. Ha valaki nem akar dolgozni, akkor pont, hogy nem kis korkülönbséggel vállalja a gyerekeket, hanem 3-3,5 évente, hogy minél többet lehessen otthon. Nekem személy szerint 5 év alatt született 4 gyerekem, mindössze 6 évet voltam velük itthon. Igaz, nem jártam a gyakorira panaszkodni, hogy milyen nehéz.

2018. szept. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!