Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki volt ilyen helyzetbe?

Bari87 kérdése:

Valaki volt ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
Bàtyám fi 23 hónapos. Az a baj, hogy önállóan nem megy, szekrény mellett lépeget. Heti egy dévény tornára jár 10 hónapos kortól. Voltak neurológusnál elküldték EEG, Mri az EEG az jó Mri valami állomány fehér és ez vezethető vissza azt mondják. Hogy lehetne még fejleszteni az önálló járásra. Ússzásal valaki volt ilyen élet helyzetbe

2018. aug. 29. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha az én gyermekem lenne, dévény mellett úszni is járt volna, simán csak lubickolni.

Sokat tartanám a hasamon, birkóznánk sokat, hogy az egyensúlyérzéke javuljon. hintáztatnám, tsmtztetném, szereztem volna tölcsért, amiben forogni tud ülve, és persze a legklasszabb magánhelyekre vittem volna.

Őrület, hogy 2 évesnél erre nem ugranak rögtön 50 helyről tanácsokkal, de ha a 2 éves nem beszél csak pár szót, akkor az orvos, a védőnő, a bölcsi, a szülők, a rokonok mind kéretlenül listát adnak, korai fejlesztőbe küldik a gyereket, szakértői elé, és felsorolják az összes magánintézményt is praktikát, ami a szomszéd gyerekének bevállt..

Vannak otthoni feladatai? Mi kaptunk annakidején a bhrgtől otthoni feladatsort, amit naponta fél órát kellett legalább csinálni, bár mi beszéddel voltunk, nem mozgással, de a kettő elvileg együtt jár(nálunk nem így volt).

Az úszás jót fog tenni, illetve az ő esetében pancsolás. Nem tudom, mi lehet a gond, de mindenre javasolják a sok vízbenlétet.

Az én gyerekemnek pl megnőtt az önbizalma, mióta tud úszni valamennyire, és mióta merülve keresi a leejtett dolgokat a medencében, nem üvölt otthon hajmosáskor, hogy a szemébe mehet a víz.

Szerintem keressétek fel a BHRGt, ha budapestiek vagytok, vagy a közelben éltek. Egy kis plusz nem fog ártani.

2018. aug. 29. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Heti egy Dévény édes kevés. Eleve a Dévény nem is minden gyereknek optimális.

Hrg, tsmt, katona, vojta vagy "általános" erősítő gyógytorna (kinek mi).. de legalább heti 2-3 alkalommal kellene.

Lányunk most lett 3 éves, 3 hónapos kora óta gyógytornázunk, 18 hónaposan elindult, ennek ellenére még mindig heti 4 tornája van (illetve lesz ősztől, most szünet van) és itthon is kell gyakorolnunk.

2018. aug. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!