Valaki volt ilyen helyzetbe?
Ha az én gyermekem lenne, dévény mellett úszni is járt volna, simán csak lubickolni.
Sokat tartanám a hasamon, birkóznánk sokat, hogy az egyensúlyérzéke javuljon. hintáztatnám, tsmtztetném, szereztem volna tölcsért, amiben forogni tud ülve, és persze a legklasszabb magánhelyekre vittem volna.
Őrület, hogy 2 évesnél erre nem ugranak rögtön 50 helyről tanácsokkal, de ha a 2 éves nem beszél csak pár szót, akkor az orvos, a védőnő, a bölcsi, a szülők, a rokonok mind kéretlenül listát adnak, korai fejlesztőbe küldik a gyereket, szakértői elé, és felsorolják az összes magánintézményt is praktikát, ami a szomszéd gyerekének bevállt..
Vannak otthoni feladatai? Mi kaptunk annakidején a bhrgtől otthoni feladatsort, amit naponta fél órát kellett legalább csinálni, bár mi beszéddel voltunk, nem mozgással, de a kettő elvileg együtt jár(nálunk nem így volt).
Az úszás jót fog tenni, illetve az ő esetében pancsolás. Nem tudom, mi lehet a gond, de mindenre javasolják a sok vízbenlétet.
Az én gyerekemnek pl megnőtt az önbizalma, mióta tud úszni valamennyire, és mióta merülve keresi a leejtett dolgokat a medencében, nem üvölt otthon hajmosáskor, hogy a szemébe mehet a víz.
Szerintem keressétek fel a BHRGt, ha budapestiek vagytok, vagy a közelben éltek. Egy kis plusz nem fog ártani.
Heti egy Dévény édes kevés. Eleve a Dévény nem is minden gyereknek optimális.
Hrg, tsmt, katona, vojta vagy "általános" erősítő gyógytorna (kinek mi).. de legalább heti 2-3 alkalommal kellene.
Lányunk most lett 3 éves, 3 hónapos kora óta gyógytornázunk, 18 hónaposan elindult, ennek ellenére még mindig heti 4 tornája van (illetve lesz ősztől, most szünet van) és itthon is kell gyakorolnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!