Volt már valaki ilyen helyzetbe?
A kislânyom imàd az apjànàl lenni és sír amikor haza kell jönnie hozzànk.
Imàdjuk és szeretjük elhihetitek itthon is megkap mindent, se szeretetből se másban nem szenved hiànyt.
Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve hogy mindug ez van. 1-2 napon belül elmúlik de màr gyikiridegem van a következő hazahozatal elött.
Neked soknak tűnik a két hetente három nap. De a kislánynak nem.
Ezért nem jó megoldás ez a "két hetente". Inkább sűrűbben kellene találkozniuk, akárcsak néhány órára. Kevésbbé viselné meg a gyereket.
2 hetente 3 nap nagyon kevés főleg ha azt nézzük, hogy normális esetben minden nap találkozik a gyerek az apukával is.
Nem lehet megoldani hogy még többet találkozzanak?
Akár csak pár órára is, de nagyon sokat jelentene a kislánynak.
Nagy kincs egy ilyen apuka, szerencsés vagy nagyon.
Nagy kincs???
Hàt amìg az előzményeket nem ismeritek addig szerintem ne illessétek őt ilyen jelzővel :D
Kezdődött azzal hogy leakarta fizetni a dokit 16 hetesen terhes voltam hogy vegye el a gyereket....
Még egyszer írom csak ìgy kezdődött van ennél cifràbb is.
Apuka nem akarja sűrűbben vinni.
"Nagy kincs???
Hàt amìg az előzményeket nem ismeritek addig szerintem ne illessétek őt ilyen jelzővel :D "
Mivel az itt válaszolók csak annyit tudnak amennyit te elárulsz, azt tudjuk, hogy a gyerek szereti és valószínűleg nagyon jól érzi magát, innentől kezdve jogos a feltételezés, hogy egy aranyos, gyermekét szerető apukáról van szó, nem?
Utolsó elötti. Màr írram egyszer miért is hiúsulnak meg a gyakrabban törtaénő talàlkozàsok.
Neki nincs ideje, dolgozik, meg gondolom van csaja is ilyesmi.
Azt erre mit mondjak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!