Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » KI mi csinalna az adot helyzetbe?

KI mi csinalna az adot helyzetbe?

Figyelt kérdés

lányom két éves nem ciciczik

sajnos 2 hét mulva 300km el kellene utaznunk egy temetésre de nem szeretném megnyúzni a lányomat ezzel a hosszu úttal mert még aznap haza kell jönnöm igy 600km lenne egy nap

nem tudom hogy viselné én terhes vagyok engemet is megvisel hát még őt

azon gondolkoztam megkérem a barátnömet akinek ugyszintén van egy két éves lánya akivel a kicsim nagyon jol kijön hoy otthagynám reggel 7 töl kb este 7 ig mire visszaérnénk hozz

jövö héten kb 11 töl elvinném 3-4 ig a lányomat hozzájuk és megnéznénk hogy reagálná le illetve az alvást hogy birná relative idegen környezetbe

ez igy jo ötlet? és enek függvényébe maradna vagy nem amikor megyünk temetésre

vagy ti mit csinalnatok? mama, dédi nem jöhet szoba mert anyuval megyek utazok majd el a férjem meg ott vár majd minket

hogy lenne érdemesebb csinálni itthon adott környezetbe maradjon a lányom és itt vigyázzanak rá vagy ott a másik kislánynál?

nem volt bölcsis igy nem tudom mit reagálna segitsetek

2012. szept. 21. 11:41
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
UI: ringatni pesztrálni alváskor nem kell szépen elaszik magátol
2012. szept. 21. 11:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is ezt jó ötletnek tartom.

A két hétben menjetek el párszor a barátnödhöz a gyerekkel együtt, és próbáljátok legalább egyszer ott is altatni.

De nagyon valószinü, hogy nem lesz semmi probléma, a fontos, hogy te megbizzál abban, akire otthagyod, meg a gyerek is kedvelje valamennyire.

Ne idegeskedj túlságosan, a gyerekek sokkal rugalmasabbak, mint ahogy sokan hiszik.

2012. szept. 21. 11:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

nem baj az, ha emberekhez szoktatod már most! folyamatosan, 1x 2x hagyd ott rövidebb majd picit hosszabb időre, meg fogja szokni.

én ennyi idősen töltöttem már el időt szülők nélkül, pl nagyszülőknél.

2012. szept. 21. 11:49
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez így tényleg jó ötlet.
2012. szept. 21. 11:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont 2 eves volt a kisfiam amikor elmentem osztalytalalkozora reggeltol egesz ejjel 2-ig es otthagytam a kisfiam edesanyamnal. De mi kulfoldon lakunk es a kisfiam eddig 3-szor latta edesanyamat elobe es ez volt a masodik utja Magyarorszagra. Tehat a helyet es a "szemlyzetet" meg annyira sem ismerte mint a te kislanyod. Megsem volt vele semmi gond. Evett aludt es jo nagyokat jatszott. Egesz nap a tyukokat akarta etetni a szomszedba. :)) Ejjel mikro hazaertem edesen es jollakottan aludt. Kerdeztem amnyumat de azt mondta szo nelkul elaludt. Megneztek kozosen egy mesekonyvet es mar aludt is. Ugyhogy en nem aggdonek. Inkabb ez mint a hosszu ut. :(
2012. szept. 21. 11:59
 6/17 A kérdező kommentje:

csak hogy ne legyen egyzerü ez a doog most teefonált anyukám hogy a dédit aznapra kapott idöpontotmég mult héten fontos vizsgálat lenne na de ha azt át is tudják helyezni nem mer beválalni 300km egy terhes növel gyerekkel és ugy hogy oda még sose vezett ennyit és még vissza.

igy nem tudom itt bögök nem tudom mi a megoldás. vagy az hogy szerdán férjemmel gyerekkel elutazunk az adott helyre de én a gyerekkel nem megyek temetésre és ezt megértik , és este közösen 3man elmegyünk a temetőbe

vagy az hogy itthon maradunk nem megyünk a gyerekkel sehova illetve azon a héten megyek genetikai UH ra is és arra se kaptam időpontot még és nem engedi az orvosom hogy előbb menjek mint 20 dikai hét

mit csináljak????

a párom anyukája ovonö csak megérti hogy a lányomat nem akarom megterhelni egy ilyen szituval hogy elviszem temetésre ugy hogy az elsö sorba ülünk megérti vajon? vagy mindennek elhordanak vagy elfordul tőlem a párom?

2012. szept. 21. 12:10
 7/17 A kérdező kommentje:

UI: 3 napra nem tudom a mamánál hagyni ugy hogy még sose aludt és volt el nélkülem 1napot se nemhogy 3mat

ha ott hagynám

2012. szept. 21. 12:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ki halt meg.

Én volt, hogy kihagytam egy temetést a gyerekek miatt.

Ha nem mész el a temetésre tök feleslegesen utazol el.

Ne variáld túl szerintem .

2012. szept. 21. 12:24
 9/17 A kérdező kommentje:
férjem apukája halt meg
2012. szept. 21. 12:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit zavaros nekem. Milyen rokonod temetése lesz?

én egy 2 évest tuti nem vinnék temetésre, de 3 napig sem hagynám senkire, főleg ha ez lenne az első eset.

Szerintem ezt meg lehet érteni, aki nem érti meg, az találjon ki valami megoldást.

Egyébként én harminc valahanyadik hetes terhes voltam amikor a papám temetése volt. Elutaztam a helyszínre, de végül az "egybegyültek" közösen úgy határoztak, hogy én inkább vigyázzak a házra addig. Nagyon nem bántam! Megviselt volna. Csak én magamtól nem mertem mondani.

2012. szept. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!