KI mi csinalna az adot helyzetbe?
lányom két éves nem ciciczik
sajnos 2 hét mulva 300km el kellene utaznunk egy temetésre de nem szeretném megnyúzni a lányomat ezzel a hosszu úttal mert még aznap haza kell jönnöm igy 600km lenne egy nap
nem tudom hogy viselné én terhes vagyok engemet is megvisel hát még őt
azon gondolkoztam megkérem a barátnömet akinek ugyszintén van egy két éves lánya akivel a kicsim nagyon jol kijön hoy otthagynám reggel 7 töl kb este 7 ig mire visszaérnénk hozz
jövö héten kb 11 töl elvinném 3-4 ig a lányomat hozzájuk és megnéznénk hogy reagálná le illetve az alvást hogy birná relative idegen környezetbe
ez igy jo ötlet? és enek függvényébe maradna vagy nem amikor megyünk temetésre
vagy ti mit csinalnatok? mama, dédi nem jöhet szoba mert anyuval megyek utazok majd el a férjem meg ott vár majd minket
hogy lenne érdemesebb csinálni itthon adott környezetbe maradjon a lányom és itt vigyázzanak rá vagy ott a másik kislánynál?
nem volt bölcsis igy nem tudom mit reagálna segitsetek
én is ugy lenék elmennék ott a helyem de remélem akkor megértik hogy a gyereket nem akarom ilyen helyzetbe hozni nem tudom mennyire viselné meg. és az is jo megoldának tünik addig ottmaradunk és estefele kisétálunk mi 3man a temetöbe.
De félek mit reagál rá a párom nem e fordul emiatt el tölem és az anyosom is mit fog rá reagálni
Mikor apukám meghalt, a fiam 4 hónapos volt. Mi sem otthon lakunk, mi is utaztunk, igaz kevesebbet, mint ti, 200 km-t. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy apósom kijött a temetésre, anyósom meg vigyázott a szüleim házában a kisfiamra.
Tehát, ha jól értelmezem, anyukád is menne veletek a temetésre, azaz esetleg a temetés alatt vigyázhatna a kislányodra ( a tiszteletet így is lerója, hisz elment).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!