Hogyan és hány éves korban lehet elkezdeni a gyerekekkel megszerettetni a sportot?
Leginkabb a hogyan erdekel. Szivesen olvasok is a temarol, ha van valami hasznalhato anyag. 1.5 eves kislanyom van, miatta erdekelne.
A kislanyom melett heti 2x 1-1.5 orat tudok tornazni, este DVD-rol, mikor mar alszik. Probaltuk az egyutt baba-mama dolgot, de nem jott be.
Ot hogyan lehetne a sportolasra szoktatni? Ha nem is mar most, de a kesobbiekben?
Sajnos teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen teren, mert az én csaladomban soha senki nem sportolt, egészségtelenul etkeznek, szinte mindenki elhizott.
Kozépiskolaban kung fu órakra akartam jarni, amire az volt a válasz, hogy hulyesegre nem dobnak ki havi 2000 forintot.
Egyetemistakent kezdtem el a kotelezo tesis aerobik orakra jarni, otthon DVDk-re tornazni, es egeszsegesen etkezni.
A kislanyomat mindenkepp szeretnem elekzdeni az egeszseges eletmodra nevelni amilyen hamar csak lehet.
Szerintem a jó példa majd később sokat számít. Ha egy gyerek szülei sportolnak, jó eséllyel ő is fog. Azt lássa, hogy sportolsz és élvezed. (Nem a jaj, de utálom, de azért csinálom fajtát.)
Meg persze támogasd az ő elképzeléseit, biztasd, ha valamit kipróbál, legyen az akár a mászóka a játszótéren, vagy a kismotorja. Ennél jobban szerintem nem kell túlgondolni.
Nekem jo igy, koszonom. Elvezem, es ennyi a lenyeg.
A kislanyomnak is csak annyit szeretnek, hogy mozogjon es elvezze, nem szanom testepitonek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!