Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek valamilyen beszédproble...

Akinek valamilyen beszédproblemàval küzd a gyereke, mennyire van jelen az onanizàlàs?

Figyelt kérdés
Sajnos már ott tartunk,hogy minden "kitöltetlen" ideje arról szól,hogy lába közé veszi a kezét és csinálták és már az sem zavarja,hogy hol van :( próbáltam arra "szoktatni" hogy a szobába egyedül csinálhatja,de nem bírom vele megértetni,sajnos beszedett eső zavar is van a nem beszéles mellett. A beszéd javul de ez romlik...4.5 éves sni kóddal rendelkező kislányról van szó. Köszönöm,ha tud vki érdemben hozzászólni.
2018. aug. 18. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem, semmi ilyesmi nincs.

3 éves megkésett beszédfejlődésű kislányunk van.

2018. aug. 18. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
De onanizálni csak a fiúk tudnak. Lánynál sima maszto
2018. aug. 18. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
i
2018. aug. 18. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
3 éves a fiam nemsokára, megkésett beszédfejlődéssel. Nagyon sokat piszkálja magának.
2018. aug. 18. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Maszturbációt jelent.

2018. aug. 19. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Az nem volt kérdés, 6-os,de csak férfire használható verzió. Onan, Júdás fia az eredete.
2018. aug. 19. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtették ezek az oldalak írni akkor... Mindegy, köszi a felvilágosítást! Mostantól én is a fiúkra fogom használni csak :)
2018. aug. 19. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem semmilyen összefüggés nincs a két dolog között, maximum az, hogy frusztrált a gyerek valamitől, és ezzel a kellemes érzéssel nyugtatja magát, ami fakadhat a beszédészlelési zavarból. Unokahúgomnak semmilyen beszéddel kapcsolatos zavara nincs, mégis úgy 6 éves koráig „gyömöszölte magát” (lehet persze, hogy azóta sem változott ez, csak épp már nem csinálja nyilvánosan). A sógornőm, akit nyilván szintén nagyon zavart ez a probléma, mindig kedvesen megkérte, hogy hagyja abba, mert ez nem tartozik másra. Ugyanakkor van beszéldproblémás gyerekem, és ismerek is párat, akik viszont sosem csinálták ezt.
2018. aug. 19. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagy: talán kicsit rosszul fogalmaztam, azt akartam írni, hogy a frusztráltsága, amit oldani akar, fakadhat a beszédészlelési problémákból. De ennél több összefüggés nincs a dolgok között.
2018. aug. 19. 13:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális hozzászólásokat. Én is így egy hitelesnek tűnő oldalon olvastam az onanizaciorol és úgy értelmezték,hogy azt jelenti,hogy gyermekek akik orgazmust nem élik át. Maszturbacionak nem hívnám az egy kicsit erősnek tűnik nekem ...
2018. aug. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!