Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan támogassam a gyermeket...

Hogyan támogassam a gyermeket szeparáció és beszoktatás mellett ha csak fürdetéshez, altatáshoz tudok jelen lenni?

Figyelt kérdés

a munkahelyen este 7-ig kell lenni.

szombaton is munka.

a gyerek eddig csak velem volt(egyedülálló vagyok), a beszoktatás sem megy, ráadásul szeparációs.(1,5 éves)

jelenleg totál stresszelt vagyok ettől.

a gyermekről nem is beszélve.

bele se merek gondolni, mi lesz, ha dolgozom.

2015. dec. 10. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress másik munkahelyet
2015. dec. 10. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

te vagy az a kérdező aki most pihenteti a bölcsit, hogy a bébiszitterrel összeismerkedjen a gyerek, mert januártól vele lesz bölcsi után? nagyon nehéz helyzet, nem igazán tudsz mit tenni, mint abban az egy órában nagyon nagyon szereted és megpróbálsz nem összeesni míg túlórázol :(

kitartást!

2015. dec. 10. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi:)

nagyon nem tudom viselni hogy a gyermekemnek mennyire nehéz.

szakember se kell ehhez, hogy lássa, hogy a kicsi ugyan nem is érti teljesen mi történik vele, de stresszelt, fizikai tünetei is vannak.

és egyolytában a sírásos szoktatás megy..

és még minden tetejébe fóbiás is lett egy baleset miatt.

azzal sem tudom mit kellene tenni.

borzasztó minden.

(és az még jó is, ha ide felvesznek dolgozni, mert muszáj munkába állnom)

2015. dec. 10. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

egyébként ez egy ideiglenes helyzet, hogy ennyit kell majd dolgoznod vagy hosszútávon ez lesz? apukával mi a helyzet, ő nem segít a kicsinek?

ha hosszútávú akkor azt ajánlom, hogy azért folyamatosan nézd az állásokat, hátha találsz egy kevesebb munkaidős, jobban fizetés állást. ha rövidtávú ez, akkor tényleg csak szorítsd össze a fogaidat, ennyi idősen még könnyen alkalmazkodnak a kicsik, nem hiszem, hogy mély nyomot hagy benne pár hét/hónap, de tuti kemény lesz

2015. dec. 10. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:

pont ez az egyetlen egy reményem csupán, hogy nem hagy nyomot, nem okoz törést benne. ebbe az egybe kapaszkodok csak. ez tartja bennem a lelket csak.

a munkahelyen ideiglenesnek áították be a helyzetet, csak éppen nem tudják meddig lesz így...

keresek mást is amúgy.

ez mellett a munkahely mellett rengeteget szól az is, hogy köze van. de ők is így vannak vele hogy én mint munkarő, de jó, hogy közel vagyok...

2015. dec. 10. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!