Ti gyereketek is fél amikor esik az eső és dörög az ég éjszaka? Lányom 3 éves és ilyenkor mindig átjön hozzánk a szobába és odabújik hozzám.
#12: köszi szépen, de nem kell aggódnod a gyerekunk miatt, pontosan tudja, hogy számíthat ránk! A legkevésbé sem azon múlik és dől el, hogy egy gyerek számíthat-e a szüleire, ha minden egyes alkalommal, mikor épp gondol egyet, atrohanva hozzánk lejt egy kisebb műsort és már feküdhet is be mellénk! Azért én kicsit jobban ismerem a saját gyerekem, mint te, nem gondolod....? Számtalanszor vigasztaltuk és elmagyaráztuk, nem kell félnie, de aztán rájöttünk, hogy csak így akarja kiharcolni, hogy hadd feküdhessen be mellénk. Nem attól leszek jó szülő, hogy első reakcióként már dugom is be magunk köze az agyba a gyereket, mi pontosan elmagyaráztuk neki példákon keresztül is, nem egyszer, hogy miért nem kell félnie.
Te pedig felőlem neveld a sajátodat, ahogy akarod, de ne oszd az észt másnak! :)
Nem fél, ki akar menni megnézni :D
Mondjuk én se féltem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!