2 éves, dús hajú kislanyaitoknak milyen frizurat vagattatok, vagy mindig fel van fogva a hajuk?
Nemsokara 2 eves a lanyom. Dus, hullamos-gondor haja van, most vallig er. Mivel baba koraban frufruja volt amit sokszor vagtam, most olyan hosszu, hogy a szemebe log. MINDIG felfogva van a haja, laza kontyban, a frufru resz pedig elcsatolva (amig le nem no). A gond az, hogy egyfolytaban kiszedi a csatokat, gumikat a hajabol, de sokszor maguktol is kiesnek jatek kozben. Ha "elszabadul" a hajzuhatag, konkretan rogton a szajaban, szemeben van a haja.
Szerintetek mi a jo megoldas? Vagassam vissza rovidre a frufrujat? Vagassam rovidre az egesz hajat hogy kenyelmes legyen neki? De nincs szivem levagni a gyonyoru szoke loknikat...de azt sem akarom hogy kenyelmetlenul erezze magat. Nem tudom mi a megoldas..
Én hasonló helyzetben rövidre vágattam a lányomét.
Amíg nem tűrte meg a hajában a csatot, gumit, addig nem volt hosszú haj, mert mindenbe belelógott.
A kifésülésnél persze vonyított, meg fáj, összeragadt a kajától, mindentől. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!