Fiús anyukák: mikor vágattátok le először a fiatok haját? Milyenre?
2 évesen. "normális" kisfiúsra.
(nem idény divatmajmosra)
4 honaposan, kisfiusra..most egy éves, 3szor volt már fodrásznál..a fodrász mindig olyanra szeretné vágni a haját, hogy felul hosszabb, oldalt, meg szinte kopasz...mondtam neki, hogy ilyen haja a cig.ány gyerekeknek és az araboknak van, ugyhogy nem koszi...
egyébként4 honaposan olyan dus, suru haja volt már..hogy cofba is kothettem volna neki.. :S de tényleg a fulén tul ért..és elol kb. az orráig. azota is ilyen tempoban no a haja.
Kedves 9-es válaszoló, igazad van, nagyon sok kisfiúnak jól áll a tüsi haj, nem csúfítja el a kisfiúkat. De vannak olyanok is, akiknek még jobban áll az ollóval vágott frizura. a mi fodrászunk úgy vágja, hogy az én ölemben van a fiam, a férjem leköti a figyelmét, kezébe ad valamit, bohóckodik neki, közben a fodrász mondja, hogy mikor merre forduljak a kicsivel. Egy évesen még nem volt akaratos, látta előtte, hogy anyának is, apának is ez a néni vágja a haját, nem fáj, nem kell félni, stb. Később már azért nem volt gond, mert emlékezett rá, hogy tényleg nem fáj. A füle környéke neccesebb, ott nagyon vigyáz a fodrász, érzékeny az olló hangjára, és odakapná a fejét, de most két évesen már megérti, hogy ezt nem szabad.
A kulcs szerintem egy olyan fodrász, akinek nagy tapasztalata van a kisbabákkal, van türelme ahhoz, hogy néha leálljon, ha kell, és eleve úgy tervez az idővel is, hogy ne kelljen kapkodni. Ha az első találkozás jól sikerül, akkor utána már általában nincs gond. Ha azonban a fiam sírt volna bármelyik alkalommal, akkor nem erőltettem volna a dolgot, ahogy általában sem teszem a nem létfontosságú kérdésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!