Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák: mikor vágattátok...

Fiús anyukák: mikor vágattátok le először a fiatok haját? Milyenre?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

2 évesen. "normális" kisfiúsra.

(nem idény divatmajmosra)

2015. ápr. 29. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
46%

4 honaposan, kisfiusra..most egy éves, 3szor volt már fodrásznál..a fodrász mindig olyanra szeretné vágni a haját, hogy felul hosszabb, oldalt, meg szinte kopasz...mondtam neki, hogy ilyen haja a cig.ány gyerekeknek és az araboknak van, ugyhogy nem koszi...

egyébként4 honaposan olyan dus, suru haja volt már..hogy cofba is kothettem volna neki.. :S de tényleg a fulén tul ért..és elol kb. az orráig. azota is ilyen tempoban no a haja.

2015. ápr. 29. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
11 hónaposan, otthon vágtuk. Jó rövidre.
2015. ápr. 29. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Egy évesen, fodrász vágta, azelőtt a szemébe hulló hajat én vágtam le, meg a hátul hosszú tincsben megmarat babahaját is:) Azt kértem, hogy a haj növésének a természetes vonalát kövesse, csak legyen rövidebb. Tehát nem tüsi lett, hanem helyes kis frizura (semmi divatozás, semmi extra). Kb. két-három havonta kell igazítani.
2015. ápr. 29. 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:
10 hónaposan, csak elől, mert már nem látott a hajától. Hátul csak 2,5 évesen, gyönyörű csigákba ugró haja volt. Havonta 1x vágja a fodrászom. Nem géppel vágott haja van, az nekem nagyon nem tetszik, inkább hosszabbra hagyja.
2015. ápr. 29. 12:47
 6/11 sandrachnologic ***** válasza:
8 hónaposan, tusire. Nagyon izzadós.
2015. ápr. 29. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
7hós kora óta vágom géppel,mindig ahogy nőtt,télen ritkábban,most már 3hetente vágom neki ;-)
2015. ápr. 29. 13:04
 8/11 anonim ***** válasza:
1 évesen vágattam először le. Jött a tavasz, amúgy is hosszú volt már neki. Ollóval vágattam egyforma hosszúra, tehát nem volt felnyírva vagy ilyesmi. A géppelvégigtolomafejét dolgot ki nem állhatom. (nagyon sok kisfiút csúfítanak el ezzel szerintem)
2015. ápr. 29. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:
8 hónaposan géppel,mi itthon vágtuk le. Aztán 11 hósan újra. Most 13 hós lassan újra aktuális. Kedves 8-as nem gondolom,hogy elcsúfítanánk a fiúnkat mert géppel vágjuk a haját. Olyan kis tökéletes formás a fejecskéje, hogy kifejezetten jól áll neki és imádom mikor kis tüsi kopasz a feje! Egyébként meg el se tudom képzelni hogy lehet egyenletesen levágni ollóval egy izgő mozgó fejét kapkodó kisgyerek haját...
2015. ápr. 29. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es válaszoló, igazad van, nagyon sok kisfiúnak jól áll a tüsi haj, nem csúfítja el a kisfiúkat. De vannak olyanok is, akiknek még jobban áll az ollóval vágott frizura. a mi fodrászunk úgy vágja, hogy az én ölemben van a fiam, a férjem leköti a figyelmét, kezébe ad valamit, bohóckodik neki, közben a fodrász mondja, hogy mikor merre forduljak a kicsivel. Egy évesen még nem volt akaratos, látta előtte, hogy anyának is, apának is ez a néni vágja a haját, nem fáj, nem kell félni, stb. Később már azért nem volt gond, mert emlékezett rá, hogy tényleg nem fáj. A füle környéke neccesebb, ott nagyon vigyáz a fodrász, érzékeny az olló hangjára, és odakapná a fejét, de most két évesen már megérti, hogy ezt nem szabad.

A kulcs szerintem egy olyan fodrász, akinek nagy tapasztalata van a kisbabákkal, van türelme ahhoz, hogy néha leálljon, ha kell, és eleve úgy tervez az idővel is, hogy ne kelljen kapkodni. Ha az első találkozás jól sikerül, akkor utána már általában nincs gond. Ha azonban a fiam sírt volna bármelyik alkalommal, akkor nem erőltettem volna a dolgot, ahogy általában sem teszem a nem létfontosságú kérdésekben.

2015. ápr. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!