Mikor vágattátok először babátok haját?
Figyelt kérdés
Olyan hosszú már a fiam haja, de csak 9 és fél hós..Vágathattatom szerintetek? Vagy várjak még? Nem tudom, szabad-e. :) Köszi2013. márc. 1. 10:13
1/9 anonim válasza:
8 hónaposan a lányom fufruját mert a szemébe lógott a haja. :)
2/9 anonim válasza:
babamasszázson mellettem a 3 hónapos kisfiúnak már 2.szor kellett frizurát vágatni annyi haja volt :-)))) cuki volt a beckham stílusú frizkóval
3/9 anonim válasza:
4.5 hónaposan, mert csak hátul volt neki. Úgy nézett ki mint egy kopaszodó öregember :)!
4/9 anonim válasza:
a lányom nagy hajjal született. 9 hónaposan volt a keresztelője, akkor kicsit "fazonra" igazítottam neki. Miért ne szabadna vágni? Attól csak erősödik. Az én lányom is most 3 éves, de derékig érő, dús, hullámos haja van. Nyugodtan vágd le, igazítsd meg a babád haját, főleg hogy fiú is. Nem fog neki se kihullani a vágástól, gyorsan nő majd ezután is, majd meglátod.
5/9 anonim válasza:
2 éves eddig vagy 5x vágtam neki
volt h csak frufrut volt h géppel 2cm az egészet
és lány de annyira hülyén nő a haja ....
mondjuk a nagylányomnak is majdnem 4 évesen lett úgy ahogy normális addig 4-5cm hosszú volt max olyan bubisra vágva most is röviden szereti
viszont a fiamnak sötét hosszú sűrű haja van neki 3 havonta vágni kellet egészen pici korától kezdve
6/9 anonim válasza:
11 hónaposan vágattam először a fiam haját, olyan loknis volt, folyton kislánynak nézték, engem meg furán méregettek, miért adok rá fiúruhát. Hát azért mert fiú a lelkem. Azóta, 3 havonta vágatom.
7/9 anonim válasza:
az én 9 hós kisfiam nagyon sok hajjal született.nem tudnám elképzelni egészen rövid frizurával, így csak annyit vágunk mindig belőle, hogy ne lógjon a fülére, szemébe a haja (eddig 3*)
8/9 anonim válasza:
3 hónapos korában már vágni kellett a fiam haját, azóta már kb. 4x vágtuk, most lesz 9 hónapos.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor ma neki állok! :) Sokatokat megmosolyogtam, aranyosak vagytok! :)
2013. márc. 1. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!