Rossz anyának érzem magam, mert a fiamat eltiltottam a barátjától?
8 évesek osztálytársak. 4 hónapja költöztek ide a kisfiú és a családja. Egy ideig rendes aranyosnak tűnt de folyton rosszra beszéli rá a fiamat
Egy könyvet kell elolvasni nyáron és ahhoz rajzos olvasó naplót csinálni. Fiam ezt komolyan vette, most kezdi érdekelni az olvasás. Erre a kisfiú lebeszélte mert csak a nyomik olvasnak. Állandóan south parkot akar nézetni a fiammal. Mikor ott aludt náluk valami horror láncfűrészes filmet néztek, azóta éjjeli fénnyel alszik.
Elsőnek eltűrtem ezeket, mert fiam visszahúzódó félénk végre valaki akit kedvel.
Tegnap elcsalta a játszótérről a falu melletti víz kifolyóhoz ahol pancsoltak. Azt hittem ott halok meg mikor fiam felhívott eltévedtek. GPS karórája van ez volt a szerencse.
Másik anyuka azt mondta erre biztos melegük volt, nincs gond.
Ma csak duzzog a fiam alig evett, ki sem jön a szobájából.
Attól függ hogy tiltottad el. Rakiabaltal,nem magyaráztál csak kijelentetted hogy nem találkozik vele és kész,vagy leültèl mellé és szépen normálisan elmondtaf neki hogy miért rossz az a fiu,és milyen veszélyes lett volna ha nem találnak pl haza.
Szóval nagy fiú már,magyarázd el neki és ne támadd hanem mondj okokat,ne azt hogy mert én azt mondtam... szöveget
Tudtuk, hogy nem nagyon foglalkoznak velük,de ezt nem gondoltuk volna. Az apja irgalmatlanul leszidta milliószor elmondtuk nem mehet sehova anélkül, hogy szólna. Sajnos kicsúszott olyan a száján amit nem kellett volna mondani. Csúnyán szidta a másik fiút.
Iskolaváltáson is gondolkodunk.
7-es: miért, én 5 évesen már egyedül mentem játszótérre.
Iskolát ezért ne válts, máshol lehet hogy még rosszabb gyerekek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!