Az olyan gyerekkel, aki csak ordítani és üvölteni és visítani tud, hogy kell bánni?
Nem kell ebbe belemagyarázni semmit. Ez a gyerek pokoli neveletlen. Nincs következetesség, nincsenek szabályok, ő irányít... már pedig egy gyerek nem tud mit kezdeni a "hatalommal".
Mi az, hogy hisztivel elérhet bármit? Mi az, hogy neveletlenül viselkedik és nem történik semmi?
Sajnálom, de nem értem a szülők miért vállaltak gyereket, ha teljesen alkalmatlanok a feladatra.
Arra lennék még kíváncsi, hogy vajon melyik volt előbb? Hogy a gyerek rájött, hogy ordibálással bármit elér, vagy a szülőktől vette át ezt a szokást? Vagy a szülők a saját neveletlen gyerekük miatt váltak ilyen frusztráltá és kezdték el ordítva élni az életüket?
Kérdező nem lesz más választásod, mint elköltözni... ugyanis ilyen körülmények között nem fogsz tudni a vizsgáidra készülni. Állj össze néhány baráttal, vagy lakás helyett szobát is lehet bérelni.
Nem kell ezt osztani kettővel, van ilyen. Exem fia is 9 évesen ilyen volt, neveletlen h@lyegyerek.
Kérdező, miért nem tudsz elköltözni havi 200 ezerből? Én kevesebből élek albérletben gyerekkel. Neked az is megoldàs lehet, hogy betársulsz valakihez, csak egy szobát bérelsz.
az egesz csalad nem veszi eszre hogy hulye a gyerek?
MAGYARUL nem normalis. en beraknam a szobajaba es razarnam az ajtot. akkor engednem ki ha nem uvolt. egyebkent meg el kene vinni orovoshoz mert tuti hogy hibas a gyerek. mondjuk a szuleid se allnak magas fokon IQ szempontjabol. apad is ugy viselkedik mint aki terhelt agyilag. nem irigyellek.
17-es igazad van, benéztem, azt hittem annyi a havi bevétele.
Egyetértek a 18-al, elég hibás a gyerek, a szülők sem különbek. Ilyenkor szoktam azt mondani, hulye szülőnek hulye gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!