Az olyan gyerekkel, aki csak ordítani és üvölteni és visítani tud, hogy kell bánni?
Ha ignoráljátok a hisztit, mennyi idő múlva hagyja abba az ordítást? Amúgy tudom, milyen nehéz egy ilyen testvérrel. :D
Én mondjuk néha odacsaptam neki, de csak amikor már harapott, karmolt stb. 2-3 hónapig volt nagyon vad, (oviban tanulta ezt a viselkedést), de utána szerencsére lecsillapodott.
Hát, szüleid gyereknevelésből megbuktak...
Ezt a fajta hisztit már egy 4 évestől sem viselném el, de egy 10 évestől meg már szóba sem jöhet. Nekem is próbáltak hisztizni, de olyan szinten figyelmen kívül hagytuk, hogy amikor dühében, vörös fejjel hanyatt vágta magát, és beverte a küszöb élébe a fejét, egyszerűen csak keresztül léptünk rajta, pedig akkor már valóban fájt neki.
Ha viccesnek találják, hogy téged arcul köpött, ne lepődjenek meg, hogy pár év múlva őket is leköpdösi és röhög majd rajta. Igazad volt, hogy pofon csaptad, de ezt a szüleidnek kellett volna megtenni.
Sajnos nem tudsz mit tenni, ha lehet, menekülj az egyetemre és ne is menj vissza.
Ha eddig nem nevelték ezután se fogják.
Vegyél füldugót és zárd az ajtód!
Ti tényleg zsarolni akartok egy kórosan elhízott valószínűleg a szülei által tönkre tett 10 évest?
Ott ahol a szülők verekednek, tányérokat dobálnak?
Nem csodálkozom szegény gyereken. Gyamügynek kéne jelenteni és kiemelni a bántalmazó közegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!