Szülők véleménye érdekel miért kell ezt csinálni a gyerekkel?
12L vagyok
Anya azt mondta hogy ha mindig őszintén szólok mindenről és beszélek vele akkor el fog engedni
Anyának tegnap szóltam hogy vasárnap elmennék moziba ami 14-15.50 tart
És megtiltotta hogy elmenjek pedig minden szorakozási lehetőséget magamnak fizetek
Szülők miért mondjátok azt hogy ha szólsz a szülőnek hogy el szeretnél menni akkor elenged, közbe meg mégse?
Most akkor hazudjak?
Szia.
Jogos a kèrdès.
Erre èn is kívàncsi vagyok.
Ezt mondjuk nem kellett volna szó szerinti venni. Azt akarta mondani, hogy ha őszinte vagy, akkor nagyobb eséllyel enged el valahová, mintha hazudoznál.
Hogy miért nem enged el, azt ő tudja csak megmondani. Én pl nem szeretem, ha a lányom nincs itthon vasárnap.
Mi probléma van abba hogy vasárnap moziba mennék nem egész nap tart csak 2 óra
És vasárnap tudnék csak
Mert hétköznap azt a választ kapom hogy csak hétvégén mehetek mert hétköznap suli van
#2 es tudnál valami okot adni rá hogy te miért nem szereted, ha a lányod nincs itthon vasárnap.
De ha csak szombat és vasárnap engeded el mert hétfőtől péntekig suli van
És kezdjük ott nem minden vasárnap mennék moziba
Semmit nem tervez anya
Kérdeztem azt is miért nem mehetek a válasza mert én azt mondtam hogy nem és a nem az nem
Fogadj szót anyádnak ne feleselj vissza
Szülők ha a gyerek vissza kérdez hogy mi az oka miért nem tudtok rendes és megfelelő indokot adni rá?
Én sokat vagyok együtt a szüleimmel
És 1 honapba 1x kéretőzök csak el
Kevés barátom van konkrétan 1 db akivel ritkán találkozok
Máskor elengedett már így?Vagy ez lenne az első alkalom?
Mondjuk én nem engedném el a 12 éves lányom egyedül moziba.
Ja és nem, ne hazudj akkor sem ha most nem fog elengedni.A hazugság nem kifizetődő.Megrendül a bizalma máskor még úgy sem fog engedni.
Mert vasárnap az egyetlen nap, amikor az egész család együtt van
Nálunk minden nap együtt van a család
Anya 14 hazaér én is 14 kor már otthon vagyok közösen tanulunk közösen főzünk segitek takarítani este közös sorozat film tv nézés van
Hétvégén meg mindenki alszik mert elfáradnak a munkába
minden áldott nap a szüleimmel vagyok
1 hónapba az az 1 nap abból is az a 2 óra nem a világ vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!