Szülők véleménye érdekel miért kell ezt csinálni a gyerekkel?
12L vagyok
Anya azt mondta hogy ha mindig őszintén szólok mindenről és beszélek vele akkor el fog engedni
Anyának tegnap szóltam hogy vasárnap elmennék moziba ami 14-15.50 tart
És megtiltotta hogy elmenjek pedig minden szorakozási lehetőséget magamnak fizetek
Szülők miért mondjátok azt hogy ha szólsz a szülőnek hogy el szeretnél menni akkor elenged, közbe meg mégse?
Most akkor hazudjak?
Máskor elengedett már így hát egyszer igen egyszer nem ez változó
Én nem értem a szülőket
Nem volt ilyen probléma megkérdeztem hogy elmehetek
Szóltam neki hogy elmennék engedélyt kértem rá
Mindig engedélyt kell kérjek mindenre még arra is hogy lemegyek a boltba venni zsemlét mert elfogyott
Engedély kell kérjek arra külön hogy hozzáérhetek a pénztárcához és engedély kell külön arra hogy kivetek belőle 30 ft a zsemlére
Szóval nálunk minden engedély kérésen múlik
És már mentem moziba 2x
Szombat vasárnap alszanak 13-18 ig
Pont abba az időben amig én mozizni mennék
Hétfőtől péntekig együtt vagyunk
Anya főz szombaton 12 kor ebéd aztán alszanak egy nagyott
Semit nem csinálunk hétvégén semmilyen program nincs semmit nem beszélgetünk hétvégén mert minden nap elmesélem mi volt a suliba
#13 te vagy buta
Nem érted meg hogy a szüleim nem terveznek semmit nem csinálnak semmit hétvégén csak alszanak egész álló nap
Hétvégén senki nem szól hozzá a másikhoz
Mert mindent hétköznap beszélünk meg akkor amikor aznap történet valami nem hétvégén
Nem tudom kinek milyen a családja de náluk ez így szokott lenni
Hétköznap mindent a családdal beszélgetés főzés takarítás vásárlás
Hétvégén meg alszanak
12 évesen azért nem rossz hogy engedélyt kell kérned valamihez. Szerintem ez most egyedi eset, valami miatt úgy látta anyukád jónak ha otthon maradsz. Tudom ezt gyerekként nehéz elfogadni, ilyenkor úgy érzi a gyerek hogy világvége van, de majd mész máskor moziba.
Velem is előfordul hogy egy programot lemondok a gyerekeknek vagy nem engedem el. Egyszerűen csak azért mert fáradt vagyok már a tudattól is hogy számontartsam hogy hol van? Hova is ment? Mit is mondott mikor ér haza?
Így viszont nyugodt lennék mert itthon van, esetleg nem kell érte menni, aggódni.
14F vagyok es rogton ez jutott eszembe.
Egyedul mennél?
Ha igen ,talán az a baj.
Ha tarsasaggal ,akkor talan a tarsasaggal.
20-as, te tényleg ostoba vagy...
Kérdezö ez van, nyeld le, én sem mehettem sehová, egyszer azért aztán amazért, amíg otthon éltem, 20 évesen SEM.
Okés, 21 évesen leléptem, most 1000km-re élek és kb alig járok haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!