Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért fél a 1,5 éves lányom a...

Miért fél a 1,5 éves lányom a porszívótól, mosogéptől, hajszárítótól?

Figyelt kérdés
Meghallja valamelyiket és mindjárt sír addig ameddig ki nem kapcsoljak
2018. júl. 7. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Az enyém az orrfújástól fél. A férjem allergiás... 😂
2018. júl. 7. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is félt ezektől ilyen idősen a fiam, kinőtte. Gondolom azért mert hangosak és még nem érti a funkciójukat.
2018. júl. 7. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hangosak. Majd kinövi.
2018. júl. 7. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

A nagy zajjal van a bajuk, nem magától a készüléktől. A fülük ilyen idős korban nem képes elviselni ezeket a magas zajokat és annyira érzékeny még nekik hogy nem bírják elviselni.

Az én lányaimmal is ez volt. A kisebbik még 4 évesen is félt a porszívótól, meg amikor újítottuk a lakást akkor mindig átmentek a nagyszüleikhez a szomszédba mert a gépek zaját ne szerették.

Anyám mesélte hogy én is pontosan ilyen voltam gyerekkoromba, még a bojler zúgásától is féltem, meg amikor dörgött az ég akkor szinte nem lehetett bírni velem.

2018. júl. 7. 00:34
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Ismertesd meg vele, játszatok együtt a porszívóval, hajszáríóval, pakolásszátok együtt a ruhákat a mosógépbe, hátha kicsit megbarátkozik
2018. júl. 7. 06:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a fiam. 2 évesen a fülét is bedugta. Lassan 3 éves, látszólag nem fél már, viszont most se szereti, ha porszívózok.
2018. júl. 7. 07:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt mikor a lányom kisebb volt. Sírt tőlük mikor elővettem már elég is volt. Később pedig elbújt előlük. Most 2.5 éves és összebarátkoztattuk a porszívóval. Azóta ha megy anyukáméknál mindig élő kell neki venni hogy megnézze és hogy használja. (Nincs bekapcsolva) De mikor én porszívózok kéri tőlem el, hogy ő is akar. Odaadom neki és tologatja kicsit. Szóval idő kérdése és kinövi. Majd ha nagyobb lesz mutasd meg neki, hogy nem bánt, simogassa meg stb.
2018. júl. 7. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hog nem fél, hanem csak zavarja. Másfél évesen már bőven van akarata. Te se örülnél neki, ha egy baromi hangos cuccal járkálnának meletted :D

Én mai napig utálom a hangos dolgokat, egyszerűen csak irritálnak

2018. júl. 11. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!