Fél a babám a porszívótól! Mit tegyek?
Porszívós orrszívót használtatok? Az elég kellemetlen emléket hagyhat.
De amúgy is félhetnek a gyerekek a hangos dolgoktól, az én fiam pl. a szirénázó mentőtől fél.
Az en 27 hosom is fel tole.
Abban a 10 percben mig porszivozok legalabb tudom,hogy egy helyben marad es nem a fenekemben jar 😂
Ahogy elinditom maszik az agyra es ott is marad amig vegzek.
Nekem sajnos kell akkor is porszivoznom mikor ketten vagyunk,de hat ez ilyen.meg kell szoknia.
Ha nem megy akkor elvezettel jatszik vele,utanozza amit csinaltam,vagy epp a tartalyt veszi ki es a helyet telipakolja autokkal.
A hangja zavarja valoszinuleg a kislanyodat is.
Majd kinovi.
Az en gyerekem is felt tole egesz pici koratol, amikor meg nem is esett at orrszivozason. Sirt ha meglatta kikapcsolt allapotaban is es utanozta a hangjat.
Most harom eves, neha porszivozik o is ha olyan kedve van, rendesen bekapcsolva, de ha en porszivozok felmaszik valamire inkabb, vagy atmegy masik szobaba. Szerintem nem kell eroltetni, tok jo hogy megmutattad neki es majd megszokja, meg rajon hogy nem kell felnie. De kiprobalhatod hogy kikapcsolt allapotaban o porszivozzon esetleg.
aranyos, sokan félnek tőle, kicsit macerás, de meg kell szoktatni vele. Játékosnak kell felfogni, de a nagy hangja miatt félelmetesnek tűnik.
Az is segít, ha adunk a porszívónak egy karaktert meg egy nevet (mint ahogy egy macinak), és megmutatjuk, hogy ő is a család tagja, a nagy "szörnyeteg" ami segít anyának sok mindenben.
"Jajj, kiömlött a liszt a földre! Sebaj! Gyere Böhöm Péter! Gyere szívd fel a lisztet!"
Szóval játékossá kell tenni a dolgot, tudom így is lehet megijed, de nagyon sokszor azért ijednek meg a kisbabák, mert azt látják, hogy a szülők is idegesek lesznek (hiszen a szülő megijed attól, hogy a gyerek megijed)
Az enyém is félt, de mivel porszívózni muszáj, így el kellett viselnie.
Addig bement a szobájába, rácsuktam az ajtót, az tompította a zajt, ha odaértem, akkor pedig a nappaliba zárkózott be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!