3 hónapos babám ma 7x kakilt elejinte narancs színűt de már citrom színű és vizes az állaga . Anyatejes, nincs baj ugye?
Figyelt kérdés
Elég nyűgös is .2018. jún. 22. 19:11
1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy napi 1 max 2 kakis pelus van egy nap.
2018. jún. 22. 19:13
2/10 anonim válasza:
fontos, hogy a GYK-t kérdezd, ne egy orvost!
3/10 anonim válasza:
hívd fel a védőnőt, és kérdez meg!
4/10 anonim válasza:
Az én babám ennyi idősen volt, hogy ennyit kakilt egy nap, da az mind a megszokott narancsszínű volt és nem is nagy mennyiség. Citromsárga, vizes kakinál én megnézettem volna, főleg ha hozzá nyűgös is. Esetleg nem ettél olyat, ami okozhatta? Valamit, amit nem szoktál?
5/10 anonim válasza:
Hát ha vizes az nem biztos hogy jó.Lazat neztetek?Ügyelet?
6/10 anonim válasza:
lehet éppen átmegy rajta valami. Ha 1-2 nap után nem múlik el, akkor dokit kérdezd meg
7/10 A kérdező kommentje:
Már estére elmult neki.Kesőbb eszembe jutott,hogy a havi k vitamin beadása után jött a hasmenés.Amúgy még jó hogy nem vittem ügyeletre mert egyszer voltunk,de az brutális volt.
2018. jún. 25. 16:37
9/10 anonim válasza:
Igen, tud "brutális" lenni az ügyelet, ezt én is megtapasztaltam.
2,5 hós babámat bevittem, mert belázasodott. Az orvos úgy cibálta szó szerint vizsgálatkor, hogy belilult a keze (baba üvöltött), majd beutalta a gyerekosztályra, ott pedig azt hitték otthon bántalmaztuk. :/
10/10 A kérdező kommentje:
Brutális és 1000 szer meggondolom,hogy bevigyem vagy sem.Inkább várok a házi orvosra ,védőnőre .Egyik épületből küldtek a másikba mindenhol levetköztetni 2 oráig szegénykèm pucéron nyomkodták fázot ,éhes volt ,félt , ordított . Rögtön utána vérvétel mivel nagyon picike volt mind 2 kezéből lábából vért vettek az is volt vagy 40 perc .Kegyetlen mikor egy olyan picit lefognak és 40 percen keresztül próbalnak vért venni . Soha nem felejtem el .....
2018. jún. 28. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!