Nektek is bemérgesedik a gyerkőcötök a porszívótól?
Az én fiam (14 hós) már nagyon régóta bepipul, ha bekapcsolom a porszívót. Amíg nem tudta elérni, addig azt hittem azért. De most, hogy már oda tud mászni érte, így is visít, nyekereg mellette, olyan kis nyűgöske. Van, hogy még bele is könnyezik. Mi a gond? Más nem vált ki nála hasonlót, például a mosógépet szereti :)
Nektek hasonló tapasztalat?
én babám kicsinek észre sem vette, hogy bekapcsoltam..
később nem zavartatta magát tőle
utána meg "énekel" rajta (hangosan váltogatja a hangját, játszik a hangokkal)7 hós
amúgy amikor valami baja van(vagy feszíti a hasát a puki,vagy éhes, vagy kaka előtt szokott olyan lenni, hogy nyűgösködik, olyankor minden baj)olyankor semmi nem jó, el kell vonatkoztatni, soha nem a közvetlen dologgal van a baj amivel játszik, vagy ami ott van, hanem a közérzetével
Az én fiam 20 hónapos, még most is retteg a porszívótól. Nem tudom, honnan ez a félelem (nem ismeri az orrszívót), de akár csak kiejtem a számon, hogy hozom, mutogat felé, és elkezd sírni. Amikor meglátja, akkor meg végképp elszakad a cérna, és azt sem tudja, hova bújjon előle.
Talán kinövi egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!