Nektek is fél/félt a porszívótól a babátok? Mikorra nőtte ki?
Az én lányom képes volt "belázasodni" a sokktól, ha én a másik szobában porszívóztam. De komolyan, tűzforró lett a gyerek, rendesen ijesztő volt. Ha elpakoltam a porszívót, és megnyugtattam, visszaállt az alap testhőmérséklete.
Ugyanezen okból az orszi- porszi sem vált be.
Most három és fél éves,már nem kap sokkot, nem lázasodik be, de még mindig fél a porszívótól. Ha előveszem, magától átmegy a másik szobába, és pityeregve várja, hogy végezzek.
A barátkoztatást én is próbáltam, csak úgy, hogy apa fogta az ölében és együtt megfogták, simogatták kikapcsolt állapotban és miközben porszívóztam. De úgy nem, hogy kirakom neki és hagyj nézegesse, barátkozzon vele, kapcsolgassa később. Ezt lehet megpróbálom, köszönöm! Hátha!
Igen, egyébként az én lányom is így van, mint itt az egyik válaszoló kislánya, hogy olyan szinten sír, hogy azt hiszem menten agyvérzést kap, leizzad, kalapál ezerrel a kis szíve, nagyon ijesztő. A többi dologtól is fél, de nem ennyire. Pl. a zuhanytól, amikor megengedem és folyik a víz, pedig az aztán nem egy nagy hangerő
Igen, sejtem, hogy később sem lesz egy bátor oroszlán. Valószínű, ő mindig ilyen félős lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!