Mikorra alakult ki a napirendetek a babával? Főleg 2 vagy több gyerekesek: magyarázat lent.
Itthon is rögtön császár után megkapod a babát, s nonstop veled van onnéttól! Volt hogy egész éjjel sírt a kórházban, ringattam, sétáltam vele, az egész szoba nem tudott tőle aludni, kellemetlen volt.
4,5 éves volt a lányom, vele nem volt gondd, szerette a picit, néha oda ment, megsimogatta, megpuszilta, megfogta, aztán ment is játszani. Igazából annyira nem is foglalkozott vele, nem érdekelte nagyon a kistesó.
A kicsi 1-2 óránként evett, éjjel is 3x kelt. Napirend olyan 1 hónapos korára alakult ki. Mivel reggel vinni kellett a nagyot oviba, kelt mindenki. A nagynak kiraktam a ruhát, kakaót, amíg megitta, felöltözött ahogy tudott, addig a kicsi szopizott, felöltöztem én is, a nagynak is segítettem, a kicsit hagytam a végére, s indúltunk. Nem szerettem oviba vinni a nagyot, mert fel kellett cipelni a kicsit az emeletre, egy idő után nehéz volt, a sok fel le öltözésben le izzadtam...
Az volt a rossz, a kicsi 1 órát szopizott, sokszor csak ölben aludt, a nagy játszani akart, s csak azt hallgatta, hogy várj, csak megetetem, várj csak tisztába teszem, várj csak....
Anyukádat, vagy Anyóst ha tudod vízesés ki magatokhoz 1-2 hónapra, nagy segítség ha csak a kicsire vigyáz, míg a naggyal vagy
Írtam, hogy külföldön élek. Pontosabban Angliában. Igen, szeptemberben kezdte a sulit. Az oktatási rendszer más. Lazábban kezdik a sulit, de nem nevezném ovinak. Már az összes betűt az angol ábécéből felismeri és leírja. Ákom-bákom betűket:D
Én meg annak nem vagyok a híve, hogy hallgassam a gyerekem üvölteni fél-egy órát, csak azért, mert nekem kényelmetlen, hogy óránként a mellemen lóg. 1.-vel 2 óránként etettem, de úgy, hogy egyórát cicin volt, szóval gyakorlatilag 1 óra szabadidőm volt. Most úgy néz ki, szerencsésebb vagyok. Mindössze a reggeli és délutáni etetést akarom a nagylányhoz belőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!