Pár hónapos babátoknál (kb 3) mi a napirendetek? Mikor mennyit alszik, hányszor eszik?
én úgy érzem délelőttönként be vagyok "zárva" a lakásba mert ilyenkor alszik a reggeli pótlás után.
ált reggel este kap pótlást.
amikor csak szopi van, akkor éber.
nem tudom jó e ez így, hogy de. alszik kb 3 órát, meg éjszaka 6-ot, hajnal tájt 3-at, össz 12 órát egy nap 3 hónaposan..
nekem 3 hónapos. este 9- fél 10-től alszik reggel 6- fél 7-ig ébredés nélkül.
akkor kap tápszert, még visszaalszik kb 1 órát. onnantól igazából az alvások változóak, összesen 5ször eszik 3 és fél - 4 óránként.
"Akkor fél8-8-kor ébredt,szopizott, én utána fejtem a tejet, legkésőbb fél10-kor kivittem sétálni. "
nálunk valami itt nem stimmel.
kora reggel már mellettem alszik 6-7-8 órakor folyamatosan pityizál.alszik-pityizál-alszik
10 körül teszem fel a pótlást, 10:30-ra kapja meg (kb)ami után elalszik, de enélkül nemmerném levinni mert útközben rákezdene sírni..
vagy vigyek neki én is cumisüvegben?
nem is tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!