Lassan 2 éves lesz a kicsi fiam, nagyon válogatós lett kaja ügyben, ti mit/miket főztök a gyerkőcnek?
2 és féléves a fiam. Nagyon válogatós, gyakorlatilag krumplifőzelék (vagy paradicsomos krumpli)-spagetti-tejbegríz-spenót ezen "élünk" hónapok óta...
A gyerekorvos szerint adjak neki vitamint és mást nem tudok csinálni, ha egyszerüen nem hajlandó megenni mást, megtömni úgyse tudom...
Gyümölcsöt nem eszik csak ha belevagdosom joghurtba , joghurt, puding jöhet minden menyiségben dehát az nem főtt étel...
Kenyeret, felvágottat,húst abszolút nem eszik semmilyen formában, így marad a tészta, krumpli meg a tejtermékek. Nagyon egyhangú de egyszerüen már nincs ötletem hogyan kedveltessem meg vele a többi ételt.
Bölcsibe jár a fiam, ott megeszik mindent, néha-néha az ebédet kihagyja, de csak ritkán, otthon már nem akar enni.
pl. a parizeres vajas kenyeret a böcsiben megeszi, otthon a parizert leeszi a kenyérről a kenyeret már nem akarja megenni...
Elképzelni sem tudom, hogy egy jóízű pörkölt nokedlivel otthagyja a gyerek. Vagy egy jó kis rántotthús rizzsel párolt zöldséggel.
Miket szoktatok főzni???
Adok ötleteket ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!