2-3 kisgyerek mellett nem "szakadtok bele" a házimunkába?
Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 14:03
11/12 anonim válasza:
Nem, mert nem egyedül élek. Alapvetően megosztjuk a dolgokat, a többit kiszervezzük. Kétheti egyszer jön a takarítónő, a többi meg közös. Ahogy a közös életünkben minden közös.
12/12 anonim válasza:
7-es vagyok. Irigylem azokat akiknek futja takarítónőre, vagy a másik oldal, van a közelében jó takarítónő, lehet én is befizetnék rá pár hetente. Nekem ami nagyobb bajom még az az, hogy mindenhol csak felületesen tudok takarítani mert arra van idő. Pl a konyhában a gyors pakolás, asztal-munkapult letörlés, időnként mikró és hűtő takarítás, de arra már nincs időm, hogy alkalmanként lemossam a székeket-asztal lábát, konyhaszekrény tetejét stb... Na erre jól jönne egy takarítónő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!