Ti is szoktatok így járni baba vagy kisgyerek mellett?
Már egy ideje feltűnt, de most már látványos.
Szóval arról van szó, hogy van egy 3 és egy 5 évesem, és egyre gyakrabban előfordul, hogy elfelejtek mellettük enni. Egyszerűen elfelejtem. Amikor éhes lennék akkor sokszor van, hogy nincsen rá lehetőségem, aztán meg elmúlik az éhségérzet és azzal el is felejtem, hogy nem ettem. Ma például fél kettőkor jutott eszembe, hogy egy fél banánt ettem és egy sovány joghurtot. De ez egyre gyakrabban előfordul. Este megfogadom, hogy figyelek rá másnap, de aztán kezdődik reggel az őrület és elfelejtem. 1 hónapja értem el azt a súlyt, amivel teherbe estem az elsővel. De most már konkrétan kevesebb vagyok, mint a gyerekek előtt és eléggé látszik, negatív értelemben.
Tudom, hogy változtatni kell és próbálok is. A kérdésem csak annyi lenne, hogy más szokott-e így járni a gyerek mellett.
Sajnos soha :))
Ha éhes vagyok eszek.
Amúgy nálam éhségérzet se volt.
6-os
én minden nap fél2körül eszek először, aztán 7 körül másodszor és annyi, pedig csak egy 8 hósom van :D
Amúgy rajtam nem látszik meg sajnos a kevés evés, bár kevesebb vagyok mint mikor teherbeestem, de még mindkg 85kg a 160cm-hez :(
Amúgy régebben mikor dolgoztam, akkor velem is előfordult, hogy kimentem területre és mikor fél4kor beestem az irodába ott vigyorgott az ebédem a hűtőben... (reggelizni nem szoktam, mert rosszul leszek ha felkelés után eszem). Terhesség alatt is előfordult volna, de mindig jött valamelyik kollega egy vajaskiflivel vagy croassannal, hogy most ezt megeszem addig nem csinálok semmit :D
Nekem a gyerekek előtt is volt ilyen, mikor megszületett az első nem elfelejtettem, hanem rendszeresen időm nem volt rá :/ sokszor du 5-kor ettem először mikor a párom hazaért..
Inkább olyan van ritkán hogy a gyerekeknek felejtek el időben enni adni.. Nem szólnak hogy éhesek, én meg nem mindig érzem az időt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!