Elengednéd ennyi időre a 2 éves gyereked?
Kisfiam 2 múlt május elején. A férjemmel szeretnénk 2 éjszakát magában foglaló útra menni, eléggé kivagyunk az utóbbi időben. A gyerek a nagyszülőkhöz menne, akik nagy szeretettel várnák, a kisfiunk szeret ott lenni, 1 éjszakákat már aludt ott időnként, gond nélkül.
Valahogy mégis nehéz belső engedélyt adni magamnak a két éjszakára. Szégyellem, hogy a kis emberke, akiért amúgy oda vagyok, egyben le is farasztott (utóbbi időben a nappali alvás is kimaradozik). Bűntudatom van.😢
Tudod, a leggázabb az egészben nem is a bűntudat, hanem hogy 2 éjszaka után a büdös kölke még mindig nem akar hazamenni, és milyen már, hogy jobb a mamánál (mertottmindentlehet), és mitől jobb a mama, mint anya, mit csinálsz te rosszul?
:D Csak mondom ;)
10-es, én is kaptam már három különböző nicknevrol, nem tudsz mást, mint hogy letiltod.
Elmentünk, és a második este volt egy kis sirdogalas, de meglehetősen jól túlélte. Érdekes módon nekem pedig nem volt akkora lelkiismeret-furdalásom mint feltételeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!