Te elengedned a nagyszulokhoz a 3 eves gyereked?
3 eves lesz jovoheten, magatol elalszik, imadja a nagyszuleit. En is megbizom bennuk, anyosommal nagyon jol kijovunk. Mondhatni, ok a pot szuleim. ;)
Egyszeruen felek, hogy baj lesz az uton. 4-es uton fognak menni, ami koztudott a rengeteg ba.omrol, a sok roman, olasz id.otarol, akik azt hiszik milyen faxan vezetnek.
Aki surun jar azon az uton, az tudja, hogy mirol beszelek.
En utalok anyosekhoz haza jarni, de egy csecsemovel baromira nincs kedvem vonatozni. Mindig gyomorgorcsom van...akar hanyszor megyunk es jovunk.
Most is ettol vagyok teljesen ki. Anyosek jonnenek penteken, vasarnap hoznak.
Egyedul az ut, amitol a sirogorcs kerulget. Ha tragedia tortenne en megorulnek es meghalnek a fajdalomtol..sosem bocsatanam meg magamnak, hogy nem voltam mellette.
felejtsd el ezt..nem kell ilyenekre gondolni. mi 1700km-re élünk a családtol, nekem is megfordult ilyen a fejemben, hogy mi lesz, ha történik valami velünk az uton...el kell ezt hessegetni :)
kérdésedre a válasz: igen, elengedném
3 éves azért nem csecsemő:)
Gyerekeim 2,4 évesek még soha nem aludtak anyósoméknál, azért mert ők csak "módjával" nagyszülők.
Egyébként szerintem mindenkinek neked, a nagyiknak és a kicsinek is jót fog tenni ez a hétvége. Apósod bizonyára óvatosan fog vezetni, persze idióták vannak.. Próbálj kicsit lazítani, mert annál rosszabb lesz!
Szeret vonatozni, csak anyosomek hoznanak egy csomo mindent (fagyasztva hus, tojas, stb), igy a vonatozas kilove.
Felek az uttol..de majd lekuzdom.
Nem értették ezt ti félre?Nem az van,hogy kistesó is van és ő a csecsemő?
Amúgy 300 km-re laknak anyósomék,szintén 4-es út is benne van.
5 évesem épp most ott nyaral,ők fogják hozni,persze bennem is van egészséges félelem,ha valami történik az a vonaton is megtörténhetne..
Ne erre gondolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!