Elengednéd ennyi időre a 2 éves gyereked?
Kisfiam 2 múlt május elején. A férjemmel szeretnénk 2 éjszakát magában foglaló útra menni, eléggé kivagyunk az utóbbi időben. A gyerek a nagyszülőkhöz menne, akik nagy szeretettel várnák, a kisfiunk szeret ott lenni, 1 éjszakákat már aludt ott időnként, gond nélkül.
Valahogy mégis nehéz belső engedélyt adni magamnak a két éjszakára. Szégyellem, hogy a kis emberke, akiért amúgy oda vagyok, egyben le is farasztott (utóbbi időben a nappali alvás is kimaradozik). Bűntudatom van.😢
Én ugyanígy vagyok a gyerekeimmel!
De hidd el 2 éves már,(olvastam volt aki az 5 hetes babájá otthon hagyta hogy barátnőzzön éjszaka)
Nem lesz semmi gond.
Amit javasolnék tapasztalatból mo dom,hogy ha ott hagyod mamánál akkor tényleg nyugodj meg!
Jobban el lesz mint gondolnád!
Élvezzétek azt a 2 napot megérdemled,kicsit feltöltödsz a dacckorszakra!
Jó pihenést!
Ez hülyeség, kérdező, már ne is haragudj.
Mármint a bűntudat.
Menjetek, és pihenjetek.
Lehet is bűntatod, lesz is... és ez így van rendjén, mert te vagy az anyja. Ettől függetlenül menjetek és érezzétek jól magatokat!
Annyi, hogy egy 2éves mellől max olyan távolságba mennék, hogy baj esetén néhány órán belül otthon tudjak lenni mellette.
2 évesen, szerintem màr oké!
Bàr én bevallom őszintén,hogy mi nem igazán élvezzük,ha nincsenek itthon.
Bűntudatod ne legyen semmiképp!
Nyomás, érezzétek jól magatokat! ;)
Mi is voltunk tavaly, amikor 2 éves volt, nagyon jót tett mindkettőnknek a férjemmel. A gyerek pedig szuperül elvolt anyósomnál, nem okozott semmilyen fennakadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!