Ha azt kérik légyszi nézd át a gyereked játékait, nem e játékbol eltette/elvitte tőlünk a gyerekem x játékát, az ugy csapodik le hogy lopással vádolják a gyereked?
Csak mert itt egyáltalán nem fogják fel, hogy nem vádalkozásrol van szo, hanem egyszerű kérdés csupán, hátso szándékok nélkül, mint amikor gesztenyét szednek a gyerekek és elteszik és ilyen alapon kérdezem csak.
Ovisokról van szo
Vagy ilyenkor nyeljen az ember hogy vendéggyerekek után HA eltünik ez az, mert jobb inkább megsem kérdezni?
Megnézném h valóban nálunk van e.
Ha nem: jelezném, h átnéztem mindent, denem találtam
Ha igen: Elnézést kérnék és visszaadnám ( a pofám égne rendesen)
De nem kapnám fel a vizet. Nem venném "gyanúsításnak".
Viszont a gyerek nem tenné ki a kirakatba amit kapna azért h ellopta a játékot!!!
Én is megkérdezném a szülőket h béletlenül nem vitte e el magával xy a mi játékunkat. Ha megsértődik ha nem. Ez csak egy kérdés. Szépen finoman, nyugodtan kérdeznék rá
Ilyenen miért kéne megsértődni? Ne hisztizzetek már minden apróságon.
Tudod mi a lopással vádolás? Amikor felhívnak a vendégség után, hogy figyelj eltűnt a mobilom, ti voltatok itt, azóta nincs meg, úgyh kva gyorsan adjátok vissza - na ez a lopással vádolás.
Megint túltoljátok ezt a gyerekajnározás témát. A végén már hozzátok se lehet szólni.
Nem sertodnek meg átnéznem!
Velünk esett meg olyan, hogy a barátnőm miután nálunk viltak felhívott, hogy nem hiányzik e egy ilyen és ilyen kisautó, mert talált egy nem ismerős autót a fia zsebében. A következő találkozásánál visszakaptuk. A gyerekek 1,5 év körüliek voltak.
Én nem sértődnék meg az ilyenen. A lányom eléggé szeleburdi, és elsőben rendszeresen hozott haza olyan dolgokat, ami nem az övé: színes, radír, könyv. Én ilyenkor írtam egy köremailt, hogy kinek hiányzik.
És volt egy kellemetlen esetem az oviban. Lányomnak volt egy Nike kardigánja, amit nem találtam. A lányom meg látta egy másik kislány fogasán, hogy ott az övé. Szólt az óvónéninek, ő meg odaadta neki. Közben a másik anyuka is kereste a kardigánt. Én meg csak később, mosás után vettem észre, hogy egyel kisebb méret. Úgyhogy mentem a másik anyukához elnézést kérni.
Ebben semmi sértő nincs. Még az iskolás fiamnál is előfordul, hogy a gyerekek a suliban elcsereberélnek ezt-azt, a szülő meg utána otthon tiszta ideg, hogy a gyerek valami fontosabb, értékesebb dolgot elcserélt egy csálé kisautóra. Ilyenkor vissza szoktuk cserélni és sosem volt ebből sértődés.
Oviban is volt sokszor, hogy valamelyik gyerek hazavitte a másik játékát. Sokszor az óvónéni szólt minden szülőnek, hogy nézzük át otthon a cuccokat, mert xy nagyon keresi a játékát. A legtöbb holmi meg is került így, ami meg nem, az az oviban keveredett be az ottani játékok közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!