Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha azt kérik légyszi nézd át...

Ha azt kérik légyszi nézd át a gyereked játékait, nem e játékbol eltette/elvitte tőlünk a gyerekem x játékát, az ugy csapodik le hogy lopással vádolják a gyereked?

Figyelt kérdés

Csak mert itt egyáltalán nem fogják fel, hogy nem vádalkozásrol van szo, hanem egyszerű kérdés csupán, hátso szándékok nélkül, mint amikor gesztenyét szednek a gyerekek és elteszik és ilyen alapon kérdezem csak.

Ovisokról van szo

Vagy ilyenkor nyeljen az ember hogy vendéggyerekek után HA eltünik ez az, mert jobb inkább megsem kérdezni?

2018. jún. 2. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Én nem sértődnék meg, ha ilyet kérdeznének.
2018. jún. 2. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Megnézném h valóban nálunk van e.

Ha nem: jelezném, h átnéztem mindent, denem találtam

Ha igen: Elnézést kérnék és visszaadnám ( a pofám égne rendesen)

De nem kapnám fel a vizet. Nem venném "gyanúsításnak".

Viszont a gyerek nem tenné ki a kirakatba amit kapna azért h ellopta a játékot!!!

Én is megkérdezném a szülőket h béletlenül nem vitte e el magával xy a mi játékunkat. Ha megsértődik ha nem. Ez csak egy kérdés. Szépen finoman, nyugodtan kérdeznék rá

2018. jún. 2. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogyan kérdezed meg.
2018. jún. 2. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Ilyenen miért kéne megsértődni? Ne hisztizzetek már minden apróságon.

Tudod mi a lopással vádolás? Amikor felhívnak a vendégség után, hogy figyelj eltűnt a mobilom, ti voltatok itt, azóta nincs meg, úgyh kva gyorsan adjátok vissza - na ez a lopással vádolás.

Megint túltoljátok ezt a gyerekajnározás témát. A végén már hozzátok se lehet szólni.

2018. jún. 2. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem sertodnek meg átnéznem!

Velünk esett meg olyan, hogy a barátnőm miután nálunk viltak felhívott, hogy nem hiányzik e egy ilyen és ilyen kisautó, mert talált egy nem ismerős autót a fia zsebében. A következő találkozásánál visszakaptuk. A gyerekek 1,5 év körüliek voltak.

2018. jún. 2. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Én nem sértődnék meg az ilyenen. A lányom eléggé szeleburdi, és elsőben rendszeresen hozott haza olyan dolgokat, ami nem az övé: színes, radír, könyv. Én ilyenkor írtam egy köremailt, hogy kinek hiányzik.

És volt egy kellemetlen esetem az oviban. Lányomnak volt egy Nike kardigánja, amit nem találtam. A lányom meg látta egy másik kislány fogasán, hogy ott az övé. Szólt az óvónéninek, ő meg odaadta neki. Közben a másik anyuka is kereste a kardigánt. Én meg csak később, mosás után vettem észre, hogy egyel kisebb méret. Úgyhogy mentem a másik anyukához elnézést kérni.

2018. jún. 2. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem sértődnék meg átnézném nálunk van e vagy nincs. Ha igen elnézést kérnék,ha nem akkor megmondanám,hogy nincs. Nem érezném vádaskodásnak szimpla kérdés.
2018. jún. 2. 21:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Ebben semmi sértő nincs. Még az iskolás fiamnál is előfordul, hogy a gyerekek a suliban elcsereberélnek ezt-azt, a szülő meg utána otthon tiszta ideg, hogy a gyerek valami fontosabb, értékesebb dolgot elcserélt egy csálé kisautóra. Ilyenkor vissza szoktuk cserélni és sosem volt ebből sértődés.

Oviban is volt sokszor, hogy valamelyik gyerek hazavitte a másik játékát. Sokszor az óvónéni szólt minden szülőnek, hogy nézzük át otthon a cuccokat, mert xy nagyon keresi a játékát. A legtöbb holmi meg is került így, ami meg nem, az az oviban keveredett be az ottani játékok közé.

2018. jún. 3. 10:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor csak az illető nem érti akárhogy magyaráztam, hogy nem úgy kérdezem ahogy őhiszi, csak azt szajkózta, hogy ne vádoljam, ne mondjak olyanokat hogy lehet elvitte a gyereke, nekik mindenük megvan és hasonlok.
2018. jún. 3. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
A kisgyerekek meg siman "lopnak", a legtobb azt sem tudja hogy rossz dolog. Ezzel a szulonek is tisztaban kell lennie. Siman lehet h nem rossz szandekbol, de eltette a gyereke. Talan mar o maga is elfelejtette h elvette.
2018. jún. 4. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!