5 éves gyerekem van. Még nem használ sem okos telót, laptop, tablett stb. Le van maradva a mai gyerekektől? Én örülök, hogy inkább igazi gyerekkora van
"Még nem használ sem okos telót, laptop, tablett stb."
Egyik ismerősöm is ezzel dicsekszik, de napi több órát ül a tv előtt.
Az én gyerekem 3 éves és szánt szándékkal nincs odaadva neki, de tiltva sincs. Volt, hogy együtt néztünk youtube videókat vagy fényképeket. Sőt mesét is néztünk már összebújva az ágyban.
Ettől Függetlenül nem érzem, hogy elveszem tőle a gyerekkorát.
Egyértelmű mit vársz: "igazad van, te csinálod jól!"
A valódi jó az, ha nem tiltasz valamit hanem megtanítod korlátokkal, OKOSAN használni.
Igen, azt gondolom, le van maradva. A mai gyerekek életéhez ezeknek az ismerete hozzátartozik.
Az, hogy használt már ilyen készüléket a gyerek, hogy tudja hogyan működik, még nem jelenti azt, hogy nincs gyerekkora. Nem is értelek!?
Az enyém 3évesen kapta meg az első tabletjét, de ettől függetlenül napi rendszerességgel járunk játszótérre, legózunk, kirakózunk, autózunk, stb. Konkrétan a tablet jó ha 2hetente egyszer kézbe kerül.
2,5 evesem van, neha keri a tabletet jatszani ( heti egyszer kb ) . Multkor fontos telefonhivast kellett inteznem, gondoltam odaadom a tabletet ( egyedul nevelem, nincs olyan, hogy majd mas vigyaz ra ) , erre elkezdett sirni, hogy nem kell a tablet.
Merteket kell tartani, az nem dicsoseg, ha meg nem voltak ezek a kezeben, de nem is baj.
Multkor nagyot neztem mikor a 20 darabos kirakot kirakta a tableten, az " igazi " meg pl egyaltalan nem erdekli. ( mint altalaban a legtobb fiut )
Itt legalabb kirakta, ezt nem erzem gondnak, sot, ezzel is ugyesedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!