Elengednéd a 15 éves gyereked rock/metál koncertre?
a rocker nagyon szelíd népség, kevés a balhé, egy discoba vagy bárhol több az agresszív ember...
rock koncerten álltalába egy közösség az ember, oké hogy hülyék mindenhol vannak, de nem igazán szokott balhé lenni, 2 sör után már az idegenek is ölelgetik a másikat, ha valakit meglök az ember véletlenül vagy bármi abból sincs semmi, egy rock koncerten sokkal testvériesebb a viszony mint bárhol máshol
nem , de nem azert, mert rock/ metalrol van szo, hanem azert mert csak 15.
anno en se ertettem, miert nem engednek el / vagy csak nagyon nehezen engednek el, de ha visszagondolok, mostmar tudom, hogy nem volt az olyan veszelytelen, mint aminek akkor hittem.
nyugodtabb lennek, ha varna ezzel 16-7 eves koraig, legyen szo barmilyen koncertrol.
mondjuk az is mas, ha helyben van es eseteg kora este. de ha pl mi videkiek lennenk, a koncert pedig pesten / mas nagyobb varosban lenne este, akkor biztosan nem engednem.
engedd el nyugodtan, de azt tisztázzátok, h mikor, kivel, és mivel jön-megy!
én is 15 évesen kezdtem, és el fogom engedni a lányomat, ha 15 lesz :)
42/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!