Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez normális? Hogyan reagáljak rá?

Ez normális? Hogyan reagáljak rá?

Figyelt kérdés

4 éves kisfiam a youtubeon olyan videokat néz,amin nők a se..üket rázzák.

Többször is észrevettem már, és olyankor vagy bezárja az ajtót,vagy kikapcsolja.

2018. jún. 7. 11:14
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. jún. 7. 13:49
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem értek azzal egyet, hogy egyedül bezárkózzon a gép elé. Vagy nézze a mesét mellettem vagy foglald le másképp, úgy hogy szem előtt legyen, pl. rajzoljon, színezték.
2018. jún. 7. 14:24
 33/38 A kérdező kommentje:
Ha mellettünk van amikor tanulok a nagyobb gyerekemmel,akkor nem hagyja tanulni.
2018. jún. 7. 18:23
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Én most lehet hogy nagyon kemény vagyok de nekem az jutott eszembe, hogy ha nem hagyja tanulni miért nem szólsz rá, ha az nem hat miért nem vezetsz be valami szankciót, hogy fiam ha nem hagyod ebben az egy órában a nővérét/bátyádat, akkor ez és ez lesz a következménye, és ha megszegi be is tartanám. És akkor ezt egy idő után megtanulná, hogy ez fontos, nem zavarhatja a nagyot, ésa maradhatna, nem nézne ki tudja miket egyedül.
2018. jún. 7. 20:24
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítélkezem, 4 éves hármasikreim vannak, néha én is bevetem. De pont ezért tiltottam le őket a youtuberól, mert nem lehet kontrollálni.

Tabletre töltöttem csomó mesét meg készségfejlesztő, szórakoztató vagy simán csak vicces, nekik való játékokat, aztán kilőttem a wifit az eszközről. Amíg nincs normális parental control megoldva a youtubehoz nem engedem mert undorító tartalmak vannak mesének “álcázva”.

Mondjuk a ti esetetekben sztem csak simán tetszik neki a zene meg a mozgás, nem hiszem hogy szexuális tartalom van mögötte.......

2018. jún. 7. 21:58
 36/38 anonim ***** válasza:
83%
35-össel értek egyet, semmi keresni valója a yt-on egy 4 évesnek, ez tökéletes megoldás. Hallgassa fejhallgatóval és akkor szem elött is lehet közben.
2018. jún. 7. 22:42
 37/38 anonim ***** válasza:
74%

9 éves írni olvasni tudó, "önálló" se nézhet azt amit akar. Nemhogy 4 éves.

Most kezdték a volg nézését, játékok bemutatását, de ha szólunk érte azonnal lekapcsolják.

Nem nem normális.

2018. jún. 8. 05:19
 38/38 A kérdező kommentje:

A youtubeon mesét szokott nézni egyébként.

Nemcsak az én gyerekem youtubeozik,hanem elég sok gyerek.

2018. jún. 8. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!