Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez normális? Hogyan reagáljak rá?

Ez normális? Hogyan reagáljak rá?

Figyelt kérdés

4 éves kisfiam a youtubeon olyan videokat néz,amin nők a se..üket rázzák.

Többször is észrevettem már, és olyankor vagy bezárja az ajtót,vagy kikapcsolja.

2018. jún. 7. 11:14
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 4 gyerekem van, mégis tudom mindig mindegyikről, hogy mit csinál... Ha mindenkit lebunkózol, akkor is a te hülyeséged, hogy mindent ráhagysz a gyerekeidre. Nevelni is kéne őket.
2018. jún. 7. 11:33
 12/38 anonim ***** válasza:
37%

Sehogy. Semmi szexualitás nincs benne, csak most épp ez a tánc tettszik neki. Ne láss bele többet, mint amennyi benne van.

Fiam 5 éves, ő meg hülye rajzolt videókat néz, ha nem figyelek rá. Ezért szokott csak felügyelettel telefonozni, és max 1 órát (nem naponta). Ha viszont hülyeséget néz, akkor azonnal elveszem.

Én nem hagyom, hogy zárt ajtó mögött telefonozzon.

Ha nem tudod kontrollálni, akkor egyáltalán ne engedd neki.

Hidd el, egy 4 éves feltalálja magát telefon nélkül is (normális esetben)

2018. jún. 7. 11:35
 13/38 anonim ***** válasza:
38%
Lehet tudja már, hogy valami miatt nem szabadna neki azt nézni, de nem érti, hogy miért. Nem dramatizálnám túl. Ha nem szólsz rá, szerintem hamar elfeledkezik a dologról.
2018. jún. 7. 11:36
 14/38 anonim ***** válasza:
55%

Nekem 3 fiam van.

8,7,5 évesek.

Telefon,tab nem lehet náluk.

Inkább kint vannak az udvaron és katonásat játszanak vqgy gyíkokat gyűjtenek.

Na még mielőtt megkapom hogy elmaradott vagyok:van xboxuk amin fürdés után 1 órát játszhatnak.tvn van hogy youtuboznak de azt hallom látom és egy mese végig nézésénél tovább nem tarthag.

Szóval köbesd a példám.

Legyenek a gyerekeid koszos,fantázia dús,fára mászó gyerekek!

2018. jún. 7. 11:45
 15/38 anonim ***** válasza:
93%
4 eves ne netezzen egyedul... szerintem. A 8 evesemnek sem engedem, hogy csak ugy magatol keresgeljen barmit is interneten. Par dolgot nezhet neten, azt is ugy, ha en beallitom neki, es a nappaliban, nem pedig egyedul a szobajaban.
2018. jún. 7. 12:00
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 3 gyerekem van, a legnagyobb (!) 4 éves, van egy 2.5 meg egy 3 hónapos. Mégis megoldom hogy szabályozzák mit és mennyit néz. Csak úgy netezni nem is hagyom, ha olyasmit nézne amit nem szeretnék hogy nézzen odemennék és kikaocsolnám. Ha becsukja az ajtót akkor kinyitom. 4 éves, azért még nagyon nem kéne szabadjára engedni had nézzen bármit... Nem értelek.
2018. jún. 7. 12:03
 17/38 anonim ***** válasza:
90%

Az én fiam 3 múlt, de neki telefon addig van a kezében, amíg nekem adja vagy megfogja nekem. Tv-t nêz, de a szabályt betartva: megvan, mikor kell kikapcsolni és magától nyomja is ki, maximum jön, hogy nem álmos, had kapcsolja vissza. Ha beküldöm aludni, akkor alszik.

A lányom 8 éves, megkérdezi, hogy megnézhet-e valami videót. Ha nem azt nézi szól, hogy pl egyik zene helyett lehet-e inkább a másik.

Tehát én a helyedben hoznék szabályt erre, amit ha nem tart be, akkor kivétel nélkül érvényesítenék is.

2018. jún. 7. 12:14
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Az mi hogy egy negy eves bazarja az ajtot elotted hogy elmegy netezni? Ugy vagnam ki a kukaba a tabletet ahogy illik.

Edesem nem akarlak elkeseriteni de ott nevelesi hiba van es az a nagyobb baj nem az hogy seggrazos neniket nez.

2018. jún. 7. 12:16
 19/38 anonim ***** válasza:
60%

14es vagyok.az igazsagért pontoztatok le?

Nehogy azt mondja valaki hogy milyen jót tesz a gyereknek hogy egész nap tabozik!

És azt néz amit akar.

Anyába meg annyi akarat meg tudatosság nincs hogy a nem szót használja!

2018. jún. 7. 12:16
 20/38 anonim ***** válasza:
50%
4 éves youtubot néz? Te jó ég. 25 vagyok,de netet egyedül csak 13-14 évesen láttam. Te jó ég egyes emberek mit meg nem engednek a gyerekeiknek. Nem a technikával van a baj,hanem a használóival.
2018. jún. 7. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!