Ez normális? Hogyan reagáljak rá?
4 éves kisfiam a youtubeon olyan videokat néz,amin nők a se..üket rázzák.
Többször is észrevettem már, és olyankor vagy bezárja az ajtót,vagy kikapcsolja.
Sehogy. Semmi szexualitás nincs benne, csak most épp ez a tánc tettszik neki. Ne láss bele többet, mint amennyi benne van.
Fiam 5 éves, ő meg hülye rajzolt videókat néz, ha nem figyelek rá. Ezért szokott csak felügyelettel telefonozni, és max 1 órát (nem naponta). Ha viszont hülyeséget néz, akkor azonnal elveszem.
Én nem hagyom, hogy zárt ajtó mögött telefonozzon.
Ha nem tudod kontrollálni, akkor egyáltalán ne engedd neki.
Hidd el, egy 4 éves feltalálja magát telefon nélkül is (normális esetben)
Nekem 3 fiam van.
8,7,5 évesek.
Telefon,tab nem lehet náluk.
Inkább kint vannak az udvaron és katonásat játszanak vqgy gyíkokat gyűjtenek.
Na még mielőtt megkapom hogy elmaradott vagyok:van xboxuk amin fürdés után 1 órát játszhatnak.tvn van hogy youtuboznak de azt hallom látom és egy mese végig nézésénél tovább nem tarthag.
Szóval köbesd a példám.
Legyenek a gyerekeid koszos,fantázia dús,fára mászó gyerekek!
Az én fiam 3 múlt, de neki telefon addig van a kezében, amíg nekem adja vagy megfogja nekem. Tv-t nêz, de a szabályt betartva: megvan, mikor kell kikapcsolni és magától nyomja is ki, maximum jön, hogy nem álmos, had kapcsolja vissza. Ha beküldöm aludni, akkor alszik.
A lányom 8 éves, megkérdezi, hogy megnézhet-e valami videót. Ha nem azt nézi szól, hogy pl egyik zene helyett lehet-e inkább a másik.
Tehát én a helyedben hoznék szabályt erre, amit ha nem tart be, akkor kivétel nélkül érvényesítenék is.
Az mi hogy egy negy eves bazarja az ajtot elotted hogy elmegy netezni? Ugy vagnam ki a kukaba a tabletet ahogy illik.
Edesem nem akarlak elkeseriteni de ott nevelesi hiba van es az a nagyobb baj nem az hogy seggrazos neniket nez.
14es vagyok.az igazsagért pontoztatok le?
Nehogy azt mondja valaki hogy milyen jót tesz a gyereknek hogy egész nap tabozik!
És azt néz amit akar.
Anyába meg annyi akarat meg tudatosság nincs hogy a nem szót használja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!