Csődöt mondtam anyaságból!? MÉg erre se vagyok képes.
köszönöm a válaszokat,és a cikket is
ezt a csokis tippet is kipróbálom,egy próbát megér mindenképp
akkor megnyugodtam egy kicsit.már azt hittem,hogy gyöekeresen elrontottam mindent,de akkor talán van egy kis remény
Minden jót mindenkinek
Az enyém télen, nagy hóban csinálta először, lefeküdt a földre üvölteni az úttest közepére...
Én nem cipeltem haza, hanem ott álltam mellette, amig meg nem nyugodott. Kicsit se volt ciki a jól nevelt gyerekemmel állni az úttesten, az meg fetreng és üvölt...
De meg is lett a hatása, mivel látta, hogy engem nem idegesit fel, nem pánikolok, csak neki volt nagyon hideg, igy többé nem csinálta. Rájött, hogy ebben semmi poén nincs, csak ő jár pórul vele...
Nagyon jókat írtak, egyátalán nem mondtál csődöt. Nálunk is most kezdődik ez a dolog.
Láttam egy filmet, amiben egy ekkorka gyerek a boltan levett a polcról egy chipszet, anyuka kivette a kezéből és visszatette. A gyerek elindult hogy megint levegye, anyuka nem engedte, mire a gyerek földhöz akarta verni magát, de anyuka megelőzte: ott a bolt közepén hasra vágta magát és elkezdett üvöltözni, "hisztizni" a gyereke előtt. A gyerek úgy meglepődött, hogy rögtön nem kellett neki a chipsz, és szerintem többet se. :-)
(nem hiszem hogy meg tudnám tenni, de elhiszem hogy némileg hatásos lehet. )?
:D
biztos a gyerek szégyenkezett anyukája miatt. Rájött, milyen ciki.
Kisfiam épp ma csinált megint lármát. Az oviban, ahova ősszel mennie kell.
Tényleg alig volt ciki, az összes óvónő és dadus kint volt a folyosón és nézte. Arcomról égett az összes bőr. Jól kezdődik..
9.37es!
Marha vicces,kívánom,hogy éld át egyszer!
köszönöm a válaszokat.De igen,rengeteget olvastam róla,van nagyon sok jó könyvem,csak teljesen padlót fogtam,mert egyik napról a másikra változott ennyire meg,és sajnos amilyen rohamokat le tud vágni,egy csöppet sem érzem úgy,hogy ezen túl fogunk esni. :( Tegnap is szirénázott alvás előtt szabályosan mindenen,aludt egy két órát,utána felkelt,kinyilt a szeme,és mondja,hogy kimenni akarok.Mondom előbb eszünk,átöltözünk,és kimegyünk.Erre olyan eget rengető üvöltésbe kezdett,hogy azt hittem ott helyben összehányja magát.De már ugy érzem,egyre immunisabb vagyok rá.Csak az zavar kegyetlen,ha a közönség idegenekből áll,és azok meg néznek rám,mintha kínoznám a gyerekem.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!