Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csődöt mondtam anyaságból!?...

Csődöt mondtam anyaságból!? MÉg erre se vagyok képes.

Figyelt kérdés
Van egy kétéves kislányom.Rettentően imádom,folyton vele foglalkozom,nagyon okos,beszél tisztán,mindenkivel kedves VOLT,és most meg totál kifordult magából egy pár hete.Hisztizik,üt mindenkit,sokszor még a kisbabát is megcsípi,ha találkozunk egyel az utcán,vagy a boltba.Tegnap telt be a pohár.Sírógörcsöt kaptam,mikor mentem vele haza a boltból.Okosan elmotrozott a boltig,ott megvárta mig vásárolok,vettem neki egy pici milka csokit(nek kérte,sose hisztizett semmiért a bolta),azt a fajtát,ami akkora,mint egy kocska a táblacsokiból,ert ugy gondoltam,hogy nem kell neki több.Kimentünk,odaadtam neki,a papirját meg beleraktam a szatyorba,hogy majd eldobom itthon.Miután megette,látta a papirt,és kiverte a balhét,hogy kér még.Odaadtam neki a papir,hogy üres,megetted,akkor abbahagyta,ráült a motorra,és elkezdett ellenkező irányba menni.Szóltam,hogy siessünk haza,mert nehéz a szatyor,meg apa is most ért haza a munkából,köszönünk neki,esznek,és kijövünk még motrozni.Mintha falnak beszéltem volna,ment.Modon akkor szállj le a motorról,és szépen sétálj anyával.ELkezdett üvölteni,és FÖLDHÖZ VÁGTA MAGÁT.Én még ilyent sose láttam.Ilyen még nem volt.Sőt,még csak hisztizni se igen hisztizett.gyorsan felvettem,majdnem megszakadtam,mert fogtam a kislányt,meg a dög nehéz szatyrot,meg cipeltem a motrot,kislányom meg mint akit ölnek üvöltött,vergődött a kezemben,meg ütögetett,csípett.Én meg ott az ut közepén sírógörcsöt kaptam,hogy ilyen pocsék anya avagyok,és ilyen nagyon elrontottam a nevelést.Csak azt nem tudom hol,mikor tényleg annyi szeretetbe,törődésben,odafigyelésben részesítem,meg annyit foglalkozok vele.Persze következetes vagyok,mert amit nem lehet,az kerek perec megmondom hogy nem és kész.De eddig szófogadó volt,mindenkivel kedves.EZ már csak szép emlék marad mindig,Mindig ilyen kezelhetetlen lesz,Hogy fog viselkedni majd az oviban,iskolában.Akik már jártak igy,annak később milyen lett a gyereke?
2010. jún. 16. 06:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem fogjátok elhinni, de nálunk az étkezéssel volt kapcsolatos a viselkedése. A fiam egyszerűen nem tud normálisan viselkedni ha édességet kap. Ha csak egy kicsit is adok neki, megőrül, pedig egy nagyon jó, nyugodt gyermek. Próbáld ki hogy nem adsz neki édességet, kb 1 nap alatt kikerül az ördögi körből (kap egy kis csokit, majd leesik a vércukra, kívánja újra, de nem kap és őrjöngeni kezd).
2010. jún. 16. 08:24
 12/20 anonim ***** válasza:

08:16

Nagyon jó cikk,köszi!:)

2010. jún. 16. 08:30
 13/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,és a cikket is

ezt a csokis tippet is kipróbálom,egy próbát megér mindenképp

akkor megnyugodtam egy kicsit.már azt hittem,hogy gyöekeresen elrontottam mindent,de akkor talán van egy kis remény

Minden jót mindenkinek

2010. jún. 16. 09:09
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
vicces látvány lehet egy bömbölő anyuka kezében szatyorral motorral bömbölő gyerekkel :D
2010. jún. 16. 09:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Az enyém télen, nagy hóban csinálta először, lefeküdt a földre üvölteni az úttest közepére...

Én nem cipeltem haza, hanem ott álltam mellette, amig meg nem nyugodott. Kicsit se volt ciki a jól nevelt gyerekemmel állni az úttesten, az meg fetreng és üvölt...

De meg is lett a hatása, mivel látta, hogy engem nem idegesit fel, nem pánikolok, csak neki volt nagyon hideg, igy többé nem csinálta. Rájött, hogy ebben semmi poén nincs, csak ő jár pórul vele...

2010. jún. 16. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jókat írtak, egyátalán nem mondtál csődöt. Nálunk is most kezdődik ez a dolog.

Láttam egy filmet, amiben egy ekkorka gyerek a boltan levett a polcról egy chipszet, anyuka kivette a kezéből és visszatette. A gyerek elindult hogy megint levegye, anyuka nem engedte, mire a gyerek földhöz akarta verni magát, de anyuka megelőzte: ott a bolt közepén hasra vágta magát és elkezdett üvöltözni, "hisztizni" a gyereke előtt. A gyerek úgy meglepődött, hogy rögtön nem kellett neki a chipsz, és szerintem többet se. :-)

(nem hiszem hogy meg tudnám tenni, de elhiszem hogy némileg hatásos lehet. )?

2010. jún. 16. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:

:D

biztos a gyerek szégyenkezett anyukája miatt. Rájött, milyen ciki.

Kisfiam épp ma csinált megint lármát. Az oviban, ahova ősszel mennie kell.

Tényleg alig volt ciki, az összes óvónő és dadus kint volt a folyosón és nézte. Arcomról égett az összes bőr. Jól kezdődik..

2010. jún. 16. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:
25%
Ne olvastam végig a kommenteket, de nekem rögtön az jött le, hogy egy kicsit naívnak gondollak. Ahhoz képest, hogy annyit foglalkozol a kislányoddal még nem olvastál., hallottál sehol a dackorszakró? Komolyan attól félsz, hogy ez így marad? ne tedd. teljesen természetes, ahogy a kislányod viselkedett. Szerintem ne parázz rá és a kislány ne lássa rajtad, hogy kétségbeesel. ha nem hallgat rád, ne végy róla tudomást és abbahagyja. nem rontottál el semmit.
2010. jún. 16. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:

9.37es!

Marha vicces,kívánom,hogy éld át egyszer!

2010. jún. 16. 14:17
 20/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.De igen,rengeteget olvastam róla,van nagyon sok jó könyvem,csak teljesen padlót fogtam,mert egyik napról a másikra változott ennyire meg,és sajnos amilyen rohamokat le tud vágni,egy csöppet sem érzem úgy,hogy ezen túl fogunk esni. :( Tegnap is szirénázott alvás előtt szabályosan mindenen,aludt egy két órát,utána felkelt,kinyilt a szeme,és mondja,hogy kimenni akarok.Mondom előbb eszünk,átöltözünk,és kimegyünk.Erre olyan eget rengető üvöltésbe kezdett,hogy azt hittem ott helyben összehányja magát.De már ugy érzem,egyre immunisabb vagyok rá.Csak az zavar kegyetlen,ha a közönség idegenekből áll,és azok meg néznek rám,mintha kínoznám a gyerekem.

Minden jót.

2010. jún. 17. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!