Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet még beszélő macit...

Lehet még beszélő macit kapni? Kb 20 évvel ezelött volt nekem kék és fehér színű volt piros szívvel de olyan beszélő volt hogy amit én mondtam azt visszajátszotta.

Figyelt kérdés
Lehet még ilyet valahol kapni esetleg neten lehet valahol rendelni? Kisfiamnak szeretnék venni. Köszi a segítséget.
2011. jún. 14. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Jajj, ilyenem nekem is volt, kb. 15-16 éve, vagy talán még régebben. Remélem talál valaki, de most én is utánanézek, mert tényleg jó lenne egy ilyen most is. Nem állítom, hogy én nem játszanék vele :D
2011. jún. 14. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

ez egy kicsit modernebb változat!

[link]

De épp a múltkor láttam a teszveszen olyat!Én mindig olyanra vágytam, unokatesóméknak volt!Ennek majd 20 éve! :)

2011. jún. 14. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Találtam!!!!

2011. jún. 14. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Úristen, ilyen beszélő macim nekem is volt vagy 20 éve:O
2011. jún. 14. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:
A telefonos macis link sajnos nem jó de azért köszi hogy válaszoltál viszont a másik link az az igazi olyanra gondoltam remélem enyém lesz a licit lejártáig :D de aki tud még valahol neten linkelje be az oldalt ha lát beszélő macit (ha esetleg mégse jön össze a licites) köszi!
2011. jún. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!