Ha rálegyintek a 13 hós fiam fenekére miután 28-adszorra sem érti meg, hogy nem szabad felmászni az asztalra az bántlmazás? Mondtam már szép szóval, nem egyszer. Nem érti meg. Nem erőset ütök csak akkorát, hogy tudja nem szabad!
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 11:41
1/7 anonim válasza:
Én is így szoktam!
Lehet, hogy bántalmazás? Nem. :)))
Nevelés.
Bántalmazás az lenne, ha úgy szétvernéd, hogy fel sem bír kelni a földről.
Vagy az a r.. r... akit szerencsére börtönbe zártak, mert cigaretta csikkeket nyomkodott el a saját gyereke talpán. Na az bántalmazás.
2/7 anonim válasza:
Mert a ráütésből tudja, hogy nem szabad?
3/7 A kérdező kommentje:
még nem egészen, de a hanglejtésemből és a kezem állásából azóta visszül a székébe. hangsúlyozom, csak rálegyintek, igazából nem is sír csak nem tetszik neki az új helyzet!
2009. nov. 2. 12:04
4/7 anonim válasza:
Nem az ütés mértéke a lényeg,hanem az,h fizikai erőfölénnyel veszed rá valamire.A nehezebb út,amikor úgy neveled,h saját maga érezze,h helytelen amit tenni akar,és azért ne tegye meg,ne azért,mert a büntetéstől fél.Ezzel lehet elérni azt,h nagyobb korában önállóan,azért cselekedjen helyesen,mert azt érzi megfelelőnek.Egyszer már bemásoltam Vekerdynek az írását erről,most nincs kedvem előbogarászni,de érdemes elolvasni néhány könyvét.
5/7 anonim válasza:
Sztem igen.Na persze nem a szó klasszikus értelmében,de az erőfölényedet fitogtatod.2 fiam van,de nem alkalmaztam/alkalmazom még light-os formában sem a ráütést.A picinek van,h 1000x is elmondom ugyanazt.Ha mégsem érti,elterelem a figyelmét,h vmi teljesen más dologgal kezdjen foglalkozni.És ne hidd,h nem érti meg.Tökéletesen érti,csak feszegeti a határait.De az agresszióra előbb utóbb ő is azzal fog válaszolni(lehet,h majd csak az oviban,suliban)Azt fogja gondolni,h ez egy elintézési mód.
6/7 anonim válasza:
Dehogy bántalmazás!Nekem 4 éves a lányom, de néhányszor igencsak odacsaptam a szájára, mikor olyat csinált, és nem tartom ettől rossz anyának magam.Főleg azért mert volt eredménye is a lányom lett tavaly az ovi legszófogadóbb gyereke!Okos, inteligens, szófogadó, pedig nem lett halálraverve!Mindent felnőttként beszélek meg vele, nem gügyögünk!Következetesek vagyunk vele, és határozottak!Engem is így neveltek és megköszönöm a szüleimnek!
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindenki kapott a popsijára, és felnőttünk, egészségesek vagyunk és normális értékrenddel rendelkezünk, úgy hogy ne aggódj. Ez után majd tudni fogja, hogy meddig mehet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!